Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intimissima 27

Jestem zszokowana tym,czego sie dowiedziałam o moim wspólokatorze

Polecane posty

Gość intimissima 27

on pojechał ne weekend do domu, ja zostałam na stancji. Coś mnie podkusiło i weszłam do jego pokoju i zaczęlam grzebac w jego rzeczach. Wiem,ze to nieładnie,ale jestem trochę wścibska. Obejrzałam jego książki i byłam w szoku: chyba kilkadziesiąt poradników jak uwodzić kobiety, niektóre po angielsku, dużo psychologicznych ksiązek jak wywierac wplyw na ludzi, manipulacje,socjotechnika. SZOK! Widac,ze ksiazki były czytane, bo wszedzie podkreslenia i zaznaczenia mazakami. Aleto jeszcze nic, na stoliku zauważyłam bardzo gruby czerowny zeszt. To co tam zobaczyłam to szok abolsutny. Setki, dosłownie setki imion dziewczyn w róznym wieku, statystyka: ile razy przelecone, na jaki bajer wzięte, program manipulacji dla każdej indywidualny. Ostatni wpis z tamtego tygodnia< przelecona dziewczyna nr 782, az nie moge w to uwierzyć. Na koniec kazdej tabelki wnioski, odnosniki, komentarze. Okazuje sie ze on pisze ksiażke o uwodzeniu doskonałym. To jakaś paranoja. Psychopata, zebym miala numery tel. tych dziewczyn zadzwonilabym do wszystkich z nich. Czuje ze powinnam coś zrobić!

Gość ooooooooo
byc numerem 783

Gość rrrrrewewdsw
ile ten casanova ma lat????

Gość csccsacs
PROWOKACJA

Gość rrrrrewewdsw
no niezla mieszanka-na tyle zna sie na prawie, ze zadna mu niczego nie udowodni.

wpiesz w google.pl NLS NLP PUA i dopisz do tego np forum tadadam zagadka rozwiązana i pewnie większość wyrywaczy z tego korzysta jak sobie poczytasz to pewnie sioę okaże że twój facet podrywał ciebie na teksty z takich poradników :D

Gość rrrrrewewdsw
nie wydaje mi sie, ze to prowokacja, gosc jest wystarczajaco dojrzaly jak dla mnie zeby wycwiczyl sie w takiej sztuce

Gość doradca 500 zł sie należy
oj, przecie one tez sexu chciały, a wy zaraz na biednego chlopaka pomyje

jestes dziewczyną i masz wspolokatora i to takiego psychola? lączy cie coś z tym maniakiem, bo trudno uwierzyć zeby chociaz jednej przepuścil i to takiej ktora jest w zasiegu reki. a moze to twoj chlopak/ tylko taki powalony?

trochę mi to przypomina książke kosinskiego "randka w ciemno"

nie wiem czy jest psycholem, czy po prostu go interesują takie psychologiczmne rzeczy, natomiast nie wiem, jak mozna byc tak perfidnie wścibską. W glowie mi się to nie mieśći :O

wleźć do czyjegoś pokoju i go całego przeszukać. Może i on jest chory, ale Ty mu nie ustępujesz ani na krok, tyle tylko, że jesteś walnięta pod innym względem

Gość amozebytak
no to kolega rzetelnie zabral sie za prace socjologiczno -psychologiczna ;) ;)

Gość amozebytak
swoja droga to faktycznie jest ciekawe jak rozni ludzi reaguja na rozne bodzce i sytuacje ;) ciekawe, nie powiem... no oby tylko nie zbyt duzym kosztem grupy badanych;)

to ze mu z ciekawosci przejrzala rzeczy to nic strasznego, dla mnie gorsze jest to co tem chlopak wyprawia, kazdy facet kata za dziewczynami , to ze ma takie książki to tez ok. ale to do czego sie posuwa( ilosc dziewczyn, notatki na ich temat itp) to patologia , on moze byc nebezpieczny ciekaw czy nie ma HIVa

Gość rrrrrewewdsw
hmmmm....nie wiem czy zaliczenie 782 kobiet mozna tlumaczyc tym, ze interesuja go "psychologiczne rzeczy". Raczej interesuje go seks a wiedza jest narzedziem do jego zdobywania

jesli się obawiasz, ze chłopak moze być szkodliwy spolecznie, wrzuć ten jego dziennik na ksero, może się przyda policji

Gość rrrrrewewdsw
ja to juz chyba nie w temacie jestem jak czytam te linki ponizej, co to za faceci sa skoro nie potrafia zaimponowac kobiecie wlasna osobowoscia tylko na szkolenia musza sie zapisywac i to bynajmniej nie w celach martmonialnych. A 90 procent tych zapalonych podrywaczy z ponizszego forum nawet ortografii nie zna. Zal :( http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4159030&start=30 http://www.warsawlair.pl/index.php?page=szkolenia#formularz

stępny psychol [zgłoś do usunięcia] Roberto carlos z lodzi co sie go czepiacie szmaciska? jak suka nie da to pies nie weźmie i morda w kubeł. tu nikomu sie krzywda nie dzieje, raczej przyjemność. facet ma łeb na karku i nie marnuje czasu. Nie jest przynajmniej skamlącym prawiczkiem, które nie wie jak sie zabrać do kobiety. A takich mlonów kobiety nie znosza najbardziej. Gośc jest ok, dla mnie to naukowiec.

Gość a gdyby je tylko przececial be
z roebienia notatek to bylby juz nroamlny? ok facet ma jakiegos kota na tym punkjcie ale generalnie robienie sobie notatek z podwrywu nie jest karalne ;/ jak sie boicie to wymagjacie od chlopw czegos wiecej niz kiepski tekst na podryw btw jezlei okaze sie skoteczne facet zarobi fortune ;)

Gość a gdyby je tylko przececial be
skuteczne ofc literowka

budujące w tej historii jest to, że mimo piekielnej inteligencji w wieku 34 lat wynajmuje jakiś pokój, nawet nie całe mieszkanie dla siebie :) dobrze mu tak;)

do autorki powiedz dlaczego ty z nim mieszkasz to tez nienormalne. przeczytaj mój pierwszy wpis

no jak ma chłopak sie dorabiac czy robic kariere skoro członek mu nie pozwala?

Gość amozebytak
pewno sporo kasy wydal na badania :D ;) to i wynajmuje poki co pokoj ;)

może jest honorowym dawcą krwi, to BADANIA ma gratis :D

Gość prosiak230
dokladnie, mogly mu nie dawac... ale skoro tak latwo was zmanipulowac, to sie nie dziwcie potem... ale autorka bedzie juz czujna i z nikim juz nie porandkuje, bo kazdy moze byc potencjalnym "badaczem"... porazka... ksiazki sa po to, by je czytac, ludzie je pisza, to sie nie dziw, ze ktos stosuje to w praktyce... po to to jest, a ze uzywa sobie seksu ile moze, to co innegho... mogl np. kase wyludzac...

Autorka to paszczur który nie ma powodzenia. Widocznie niedorżnięta, że szpera ludziom w prywatnych rzeczach.

Gość najbardziej mnie
rozwalił ten tekst o policji :D Przecież to nawet karalne nie jest. Gdybym ja się zetknęła z takim przypadkiem to powaliłaby mnie raczej głupota takiego człowieka, że też chce mu się tracić tyle czasu na takie bzdury jak statystyki w podrywaniu dziewczyn. Przecież to nawet w samym brzmieniu brzmi głupio. Człowiek niby inteligentny a jednocześnie tak głupi, ze traci czas na coś tak bzdurnego. Zamiast ułożyć sobie życie, założyć rodzinę, zwyczajnie dojść do czegoś to zajmuje się głupotami. Teraz już masz odp. na to, że pomimo takiego wykształcenia wynajmuje jeden pokój jak biedny student. Zamiast zarabiać na mieszkanie czy dom to zajmuje się duperelami. W dodatku 34 lata to przecież facet już od dawna nie młody więc tym bardziej to dziecinne. Nawet jakby napisał taką książkę to wątpliwy jej sukces i wstyd dla rodziny że takie coś napisał w ogóle. Żałosne i tyle.