Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaluffa

Czy noszenie klapek przystoi metalówie?!!1

Polecane posty

Gość metaluffa

Wlazłam glanem do jakiejś kałuzy myslałam że będzie normalna kałuża ale okazało sie ze to dziura w piasku wykopana przez dzieci bo to się wydazyło koło piaskownicy i zalałam se glana taką jebiącą zgnilizną wodą. Moje trampki przywłaszczył sobie pies jako zabawke jakiś czas temu a innych butów nie mam bo po co miałąm kupowac jak nosze tylko glany? No wieć w zwionzku z tym pytanie, wieczorem mam mrocznom randke na cmentażu (żeby było smeisznie, to nei żaden szatanizm :P ) no i mam pytanie czy wg. was takiej mrocznej metalówie jak ja przystoi noszenie klapek, boje się że mnie wyśmieje, a poza tym dawno nie ścianałam paznokci u nóg i mam teraz tam taki obleśny czarny bród i w ogóle są obeleśne niezadbane i długie, co mam zrobić w te półtaraj godziny bo nic nei zdąże??!!!1

Gość cuzcuz
a niby czemu metalówa ma nosic klapki? klapki są dla miejsich lanserów i złobów. możesz co najwyżej japonki

Gość ghjkl
nic nie rób tak jest ok,i zalóż te klapki

Gość metaluffa
czekam na konkretne rady, szybko!!!!11

Gość metaluffa
same zjeby na tym forum...

"same zj**y na tym forum..." włącznie z Tobą :classic_cool: takie tutaj rządzą prawa wchodzisz na forum jestes pojebem :D

Gość Kagiretka
a włosy na cipce sobie golisz? czy tez tam zarosłaś?