Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___Karolina___

Czy mogę być w ciąży jesli................ ????

Polecane posty

Gość ___Karolina___
to takie tabletki ..ze jak jeszcze nie doszlo do zaplodnienia do 3 dni po wpadce one usmiercaja plemniki ... minusem tych lekow jest to ze to bomba chormonalna ktora nie jest obojetna dla zdrawia moze rozregulowac cykl ...

Gość ___Karolina___
wiec jest to metoda antykoncepcyjna .. tabletek poronnych nie dostala bym w polsce ;) chociaz z tym postinorem tez kiedys mialam trudnosci dostac od lekarza :/ mialam wtedy 17 lat i tez prezerwatywa pekla ale w srodku moich dni plodnych .. lekarz nie chcial mi przepisac

Gość juka666
wtedy trzeba wziąć 3 tabletki antykoncepcyjne, mają takie samo działanie, tylko później pół roku nie można stosować hormonów

Gość lajotka
jak masz regularne, np co 28 dni, to owulacje masz ok 14 dnia, po owulacji nalezy poczekac jescze ze 4 dni, i po tych 4 dniach TEORETYCZNIE dni są niepłodne. Na pewno nie aż 2 tygodnie, no tylko jakieś 10 dni. ale wiesz, owulacja zawsze może sie przesunąć :) wg mnie jak masz regularne i uprawiałeś seks 6 dni przed, nie powinnas być w ciąży

Gość lajotka
aha i masz na myśli chyba postinor a nie postinol

"to takie tabletki ..ze jak jeszcze nie doszlo do zaplodnienia do 3 dni po wpadce one usmiercaja plemniki ... " dawno wiekszej głupoty nie czytałam :D

dni bezpłodne nie znacza ze nie moesz zajsc w ciaze. bardzo mozliw ze jestes w ciazy. lepiej zrob test jak najsybciej

Gość Arkadiusz z przemysla
ej cipki polizecie mi kutasa?

Gość ujhu
martulkka ... dni niepłodne własnie to oznaczają!! że nie można zajść w ciąże. Nie można w dni niepłodne zajść, tylko trza dokładnie wiedziec, kiedy te dni nieplodne są!!!!!!!!!!!