Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdfsfs

kloce sie z mezem o kase

Polecane posty

Gość dsdfsfs

ale zostane zjechana :) masakra-ze nie powinnismy miec dzieci i takie tam ale do rzeczy chodzi o pomoc finansowa od tesciow maja bardzo duze dochody -przypuszczam ze ok 6-7 tys mies i nam pomagaja-tak 200-300 zl na msc czesto to sa bony ktore tesciu dostaje jako bonus a ile przy tym gadki a ile dziekowania tesciowa to mi zawsze te kase daje do reki (a nie mezowi) j--jeszcze orkiestry przy tym brakuje czekam...

Gość ale tak konkretnie
to o co ci chodzi?

Gość dsdfsfs
bo sie nie chce klocic a tak robie-to silniejsze ode mnie

Gość ale tak konkretnie
ale czemu się kłócisz? Że teściowie pomagają czy że za mało pomagają? O co chodzi?

Gość dsdfsfs
bo malo a zachowanie jakby nam 2000 tys dawali a moj maz wielce honorowy i sie denerwuje ze mnie musi wysluchiwac a sam g* zarobi

Gość lassencja
powinnas gówno dostać, ciesz sie ze w ogóle dają ja bym takiemu darmozjadowi grosza nie dała

Oni nie musza Wam nic dac, a skoro jestes urazona ze daja tak malo, to miej swoj honor i nie bierz w ogole.

Gość dsdfsfs
wwiem ze nie musza ale ta cala otoczka mnie wkurza zreszta od kiedy wiem ile zarabiaja to wiem ze dla nich to pikus

skoro wkurza Cie otoczka to podziekuj i powiedz ze nie potrzebujecie, bo kase chetnie bierzesz a pozniej obrabiasz dupe ze malo albo ze cos tam...

Gość dsdfsfs
sek w tym ze potrzebujemy i honor se moge wdupe wsadzic tylko mi kafe zostalo :O

Gość dsdfsfs
ja wiem jak to brzmi to co pisze ale jakby dali normalnie -macie tu na pampersy okej ale te gadki-dzieci my wam pomozemy w tym msc krucho wiec troszke mniej dostaniecie a to krucho to 6,5 tys sranie w banie maz to pol godz za bona dziekuje a mnie kurwioza bierze

Gość podnoszee eee
I CHWALA MU, ze potrafi rodzicom dziekowac!!! bo wcale nie musza wam pomagac, chocby zarabiali i 10000 to wy zalozyliscie rodzine wiec WY a nie nikt inny ma obowiazek o ta rodzine zadbac, zeby niczego wam nie brakowalo. rodzice moga wydawac pieniadze na co chca bo pracuja na to co maja cale zycie i nalezy im sie, was juz odchowali, wylozyli na was ile mogli teraz maja swiete prawo zajac sie soba!!!!!!! a panienka nie dosc, ze CO MIESIAC dostaje od nich wsparcie finansowe, to jeszcze wybrzydza, ze mogli by wiecej, ze maz za bardzo dziekuj itd itp - zalosna jestes! maz dziekuje rodzicom bo to on a nie ty spedzil z nimi pod jednym dachem pewnie ze 20 /lat i to on jeden naprawde zna sytuacje. a ty wez pieniazki skoro sama nie dajesz rady finansowo i PODZIEKUJ:o

Gość G plus G
A może mąż po prostu wie, ze gdyby pół godziny nie dziękowal, to więcej już nie dostalibyście? Oni naprawdę nie muszą Wam pomagać, a jeśli pomagają, to okaż im swą wdzięczność. Może zmien pracę na lepiej płatną, tak, byś nie potrzebowala pomocy. :O

Gość e jak wkurzaja mnie takie
laski dziewczyno ciesz sie ze wogole wam daja bo nie maja zadnego obowiazku chocby milion zarabiali!

Gość dsdfsfs
a jakbyscie sie poczuli-gdyby np ktos z rodziny msc opowiadal ze wam da ciuszki dla dziecka ''nic nie kupujcie ja wam wszystko dam!!''i tak przed cala rodzina a wy za kazdym razem -dzieki ,dzieki a potem by sie okazalo ze te ciuszki-owszem caly worek-ale chyba ukradziony z tych pojemnikow dla biednych wszytskie zuzyte na maksa i z dziurami (sytuacja a utentyczna) oczywiscie jeszcze podziekowac sto razy trzeba tu tak samo dziekoanie jest NIEADEKWATNE do sumy

sorry ale dla mnie tak samo sie dziekuje za 100 zl i tak samo za 1000 zl, jak dostajesz prezent to tez musi on byc jakims procentem od dochodow?

Gość bzduuura
to nic nie bierz, nie dziekuj tylko zakasaj rekawy i do roboty sie wez a nie zerujesz na starszych ludziach, ktorzy cale zycie pracowali, doszli do czegos i teraz maja takiego niewdziecznego darmozjada jak ty utrzymywac, zenada, do pracy a nie wyciagac lape po cudze i narzekac ze malo

ale ona przeciez narzeka ze maz za malo zarabia :D pewnie sama nie zarabia nic...ale marudzic potrafi

Gość bzduuura
no pewnie tak---rozkapryszona panienka, ktora maz ma sponsorowac, potulnie tysiace do domu przynosic, tescie maja sie hrabinie w pas klaniac i oddawac swoje pieniazki a darmozjad w domu pewnie siedzi i palcem nie tknie zeby zarobic

Gość dsdfsfs
czy wy czytacie ze zrozumieniem? pisalam jakby dali te 2 stowki normalnie to okej ale nie gadki przy tym i to zawsze ja do reki dostaje nawet jak maz jest obok sory ale jest roznica jak ktos ma taki a taki dochod wiem ze ta kasa dla nas tak naprawde ich gowno kosztuje tesciwa tyle przez tydzien zmarnuje na jedzenie

Gość rtyuu
skoro musisz brać,to musisz też brać ich warunki:)proste jak cie to wkurwia to powiedz dziękuję i zawin dupe,tylko jest opcja,że więcej nie dostaniesz. troche dziwna jesteś też by mnie to wkurwiało dlatego pracuję

Gość rtyuu
tobie by pewnie pasiło żeby na konto słali i trzymali morde na kłódkę,BO [RZECIEŻ MAJĄ:o

Gość dsdfsfs
w sumie -tak by mi pasowal o :D

Gość rtyuu
i powiem ci jeszcze ,że strasznie chamska jesteś z tym wyliczaniem ile i na co mają.Tobie ktos w portfel zagląda???jak mają to swoje.

Gość bzduuura
ale oni moga ta kase w bloto nawet wyrzucic bo to ich pieniadze!!czego ty nie rozumiesz?? tego, ze oni nic wam nie musza dawac?? daja tyle ile chca, niewazne ze moga dac wiecej, ich sprawa co robia z reszta, nie pasuje ci to-nie bierz wcale

Gość rtyuu
ależ ona by chciała,pewnie i z tysiac,bo mają a potrzeb pewnie zadnych.A ona ma taaaaaakie wielkie potrzeby