Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dłuuugowlosa

do facetów!!

Polecane posty

Gość dłuuugowlosa

czesc! mam długieczarne włosy,prawie po pas...czy podobaja sie facetom długie włosy? czy wolicie krótsze! wiesz kazdy siepodnieca miomi wlosami ze sa piekne,ale chce spróbowac co tutaj mysliscie na ten temat:)

Gość kjghkiughg
mezczyzni lubia długie, im kobieta bardziej rozni sie od ciala meskiego tym bardziej jest seksowna. wiec dlugie zadbane wlosy to atut tez czesto slysze ze mam piekne wlosy

Gość dłuuugowlosa
ja zapuszalam 2 i pół roku i dalej zapuszacza:)

Gość kjghkiughg
ja 2 lata i mam do polowy plecow a chcxe do pepka

Gość dłuuugowlosa
a jak długie masz? jestes blondynka?

Gość dłuuugowlosa
ja tez chce do pepka juz niedługo,nawet szybko mi rosna!

Gość amant_od_7_bolesci
Ja tam nie lubie jak dziewczyna ma zbyt dlugie wlosy. Najlepsze sa takie do ramion.

Gość kjghkiughg
jestem szatynka, wlasciwie zmieniam co chwile kolor, raz na rudy raz na ciemny. jak wezme je do przodu to są pod biustem;p

Gość dłuuugowlosa
a ja jestem farbowana czarnula...wiesz z kazdym facetem którym byłam,to mowił swietne masz włoski,zawsze te włoski i wloski,a ja zawsze mówiłam ty kochasz mnie czy moje włoski i tak wkólko...wiec chyba wydaje mi sie ze faceci wola długie włosy u kobiet! niz jakies baby z włosami na chlopaka albo na grzyba sciete hehe

Gość kjghkiughg
moj nawet przeraził sie jak wkręciłam mu ze sciałam in apisał nawet do mojej przyjaciolki aby sie upewnic czy to prawda, haha. jak pozniej do mnie przyjechał to spadł mu kamien z serca :P ale z włosami to roznie, niestety nie kazda moze miec dlugie ze wzgledu na rozna gestosc wlosow.. mam to szczescie ze mam geste, ale jak zaczna mi troszke wypdac to jestem jzu cala znerwicowana

Gość dłuuugowlosa
no ja tez nie raz nabieralam swojego faceta ze sciełam, zawsze mi sie udało go nabrac hehe

Gość dłuuugowlosa
a mi troszke wypadaja ,nie sa fet geste ale mam ich duzo zwłaszcza jak umyje..ale to ze wypadaja to norma :)

Gość kjghkiughg
hehehe albo zawsze na pyatnie ''sciac czy nie?'' odpawiada ''NIEEE!!!!!!!'';p

Gość kjghkiughg
a jak sobei radzisz z koncowkami ?

Gość dłuuugowlosa
no dokladnie!! ja tez tak miałam! hihi

Gość dłuuugowlosa
a jakie to wg ciebie sa srednie??

Gość dłuuugowlosa
a z koncówkami sobie nie radze,bo prostuje i wyobraz sobie ze prez dwa lata ani razu ich nawet nie podciełam...sa zniszcone,ale jak je wyprostuje to nie widac,wiesz prostownica niby je niszczy ale jak sie wyprostuje to sa zajebiste!a zreszta faceci sie nieznaja na tym czy sa zniszczone koncówki czy nie ,wazne ze długie..hehe

Długie włosy są piękne.. :) moje niestety strasznie się niszczą i łamią, gdy są za długie, w dodatku katuję je farbami, więc niestety mam tylko nieco dłuższe niż do ramion...zazdroszczę dziewczynom, które mają naturalnie piękne i długie włosy :)

Gość dłuuugowlosa
ja bym nie mogła miec krotkich wlosów...ja mam bzika na punkcie długich włosów, ja mam długie ale ii tak sa dla mnie za krótkie...:/

Gość kjghkiughg
ja zeswirowałam na tym punkcie po pewnym tarumatycnzym przezycie u fryzjera, jak objebała mi pol głowy !! od tego momenty jestem przeczulona.

Gość dłuuugowlosa
no ja w sumie tez...jak byłam jeszcze blondynka to mi scieła na jakiegos grzyba ,w szkole to sie smiali z mojej fryzury:/ i zaczelam zapuszczac...w sumie to pewnie bym scieła je,ale potem poznalam faceta z którym dlugo bylam i on mi kazal zapuszczac i od tamtej pory mam bzika:/

Gość kjghkiughg
ja jestem zwiazana emocjonalnie z moimi wlsoami:P jak mi scieła, czułam sie jak mezczyna, aseksualna... wogole do mojej twarzy nie pasuja wlosy krotkie.

Gość kjghkiughg
dodam jeszcze ze w koncu znalazlam złoty srodek na moje wlosy ktory powoduje ze sa w niezlejk kondycji

Gość dłuuugowlosa
mi teznie pasuja krótke,tzn takie do ramion jeszcze jeszcze ale raz miałam na chlopa prawie..wygladałam masakrycznie....jak kopernikna starych pieniadzach:;/

Gość dłuuugowlosa
co to za srodek zdradz:)

Gość mniammmmmmmmmmm
czarne długie włosy TO MÓJ FETYSZ dawaj maila :) jużżżżżżżżżżżżżżżżż :classic_cool:

Gość dłuuugowlosa
mniam to facet?