Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmitka20gt

swiecaca i tlusta cera

Polecane posty

Gość parowka z serem
moze taki krem sebo care, na poczatku pomaga ale potem bez rewelacji..... cena ok 40-50zl

Gość parowka z serem
tak to jest krem matujacy

Gość parowka z serem
no pewnie szybko sie wchlania i wystarczy odczekc 2-3 min i mozna nakladac makijaz

Gość koza c
vichy normaderm nic nie zastąpi mnie pomogło:)

Gość przyszła kosmetyczka
na twoja cere to kremy wchłaniajace sebum, ktore mozesz znalezc w necie i kupic w jakims kosmetycznym, i mam jedno pocieszenie - cera ktora sie sama bardzo tłusci jest cera najwolniej starzejącą sie :) a te wszystkie suche, czy normalne, lub bez tradziku szybciej dostaja zmarszczek

polecam z garniera w takiej zielonej tubce

Gość koza c
a ja nie polecam żadnego nivea loreala garniera lirene itp wiele kosmetyków przetestowałam i moim zdaniem nie dają zadowalających efektów

Gość broken brick..
sprobuj nalozyc na twarz oliwke bambino tzn na czoło na 5 minut a ptoem zetrzyj, tobaczysz czy cos dalo :) mnie pomaga :) faktycznie tlusta i mieszana cera wolniej sie starzeja ja nie mam zmarszczek w ogole a moja kumpela w tym samym wieku cera sucha ma juz kurze lapki jak cholera i wyglada na 30 lat, a mnie o dowód pytaja w sklepie :D

Gość koza c
w apteo.pl można kupić o wiele taniej niż w aptekach, nawet tych internetowych Vichy może i drogie ale daje prawdziwe efekty Twarz mi świeciła, jak wsiadałam na dłużej do samochodu było już po makijażu a teraz jest idealnie pewnie, można wydać 20 zł i efekty będą kiespskie, po co przepłacać?

na nim pisze ze jest to krem matujący, na kilka godzin napewno bedziesz miała spokoj a z czasem skora bedzie wydzielala mniej łoju, proponuje nosic przy sobie specjalnej bibułki ktra sie przyklada to twarzy i wchłania tłuszcz, znajdziesz ja w kazdym kosmetycznym

oliwka na tłusta skore...:O

od zawsze mam tlusta cere i wypryski raczej normalna nie wrazliwa. koza c a ty po tym vichy juz sie wcale nie swiecisz?

przyszła kosmetyczka - albo jestes na 1 roku albo gowniana z ciebie kosmetyczka bedzie. diagnozowalas kiedykolwiek skore? kosmitka20gt - w takim razie wypróbuj kosmetyki nawilżające skórę odwodnioną nie zawierające parafiny. na oczyszczenie polecam zieloną glinkę w proszku. normaderm rzeczywiście jest ok (ale bez rewelacji), więc dziewczyny dobrze radzą :)

a co sadzicie o tym: ziaja nuno maska z zielona glinka ale to nic nie daje tylko na chwile.jeszcze nawilzac? przeciezi tak jest tlusta

tak diagnozowałam.... cos ci sie nie podoba w moich postach?? to moze chcociaz to napisz a nie rzucaj tu gownami !!! moze chcesz jeszcze powiedziec ze oliwka jest dobra na tłusta cere? :) 🖐️

nie stosuj gotowych masek w saszetkach, tylko czysta glinke sypka (w proszku, rozrabiasz z woda przegotowana bez uzycia metalowych narzedzi) jezeli masz skore odwodniona, wtedy skora reaguje obronnie wydzielajac wieksza ilosc loju i tworzy sie tlusty film. dobrze gdybys znalazla gabinet z urzadzeniem diagnozujacym (co nie jest latwe wbrew pozorom), wtedy mozna ladnie okreslic typ skory

przyszla kosmetyczka - w twoich postach nie podoba mi sie jednostronnosc :). proponujac jej wylacznie kosmetyki matujace, mozesz wywolac efekt odwrotny do zamierzonego. ale to pewnie wiesz, jako "przyszla kosmetyczka". tak przy okazji, robisz szkole policealna czy normalnie kosmetologie? :) i nie wkurzaj sie tak :D "na nim pisze ze jest to krem matujący" pisalas o zielonym garnierze?