Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szerytbu

opadają mi ręcę na myśl o jego zachowaniu...

Polecane posty

Gość szerytbu

jestesmy ze soba krotko, bo 6 miesiecy...ale ciagle mam wrazenie ze o mnie nie dba,nie stara, nie zalezy mu...on zawsze mowi ze jest inaczej, slowami wszystko zalatwi... u niego koledzy sa na 1 miejscu, ja jestem na kolejnym miejscu. boli mnie to, ze nie ma w nim takiej malej zaborczosci w stosunku to spotkań... kocham go, dlatgego ciezko mi podjac jakakolwiek decyzje.. zachowuje sie jak dziecko, istna panienka...ma 22 lat, a niedawno rozmawiaismy i zaczal spiewac pisoenke przez telelfon, czulam ze mnie lekcewazy, pozniej zaczal gwizdac d otelelfonu, draznilo mnie to, zwrocilam 2x uwage po czym sie rozlaczylam..i za chwile dzwonil i znowu fiukał, i znowu. i za kazdym razem sie rozlaczalam, a pozniej mowi co sie rozlaczasz? a ja na to bo fiukasz, a on a co to znczy fiukać? no i gwizdnelam mu,i sie rozlaczyl, ale zaraz zadzwonil...a wiecie skad jego takie zachowanie? bo w pokoju gdzie siedzi byla jego "dziewczyna" co ma plec meska...bracia syjamscy, i tak cwaniakował... nie ma chyba na niego sposobu, bardzo mnie irytuje, jak jest fajnei to jest fajnie, a jak nie....to dupa :/ nie mam za duzo lat, bo 20...ale wiem przynajmenij jak sie zachować...

Wydaje mi się że on po prostu się bawi Twoją irytacją i sposobami "na zdrowy rozum" nie zmienisz tego. Najlepiej też przestań się angażować, znajduj sobie na wszystko wytłumaczenie itp itd. Przecież potrafisz ;)

Gość Każdy ma tak jak
sobie pościeli Ty nie widzisz, że facet ma ciebie gdzies ... trochę honoru dziewczyno, czy tak trudno powiedzieć mu ŻEGNAJ i tak z tego chleba nie bedzie mąki

Gość A MI OPADAJĄ RĘCE NA CIEBIE
Jak można dac się tak lekceważyc, na co ty liczysz ? To smarkacz i czym prędzej z nim skonczysz tym lepiej dla ciebie... pewnie obszczekuje ciebie przed kolegami i się chwali, że on może ciebie traktować jak " nic' a ty i tak odbierzesz od niego telefon .... Tutaj ktoś tobie napisał, że nie masz honoru i ja facet też tobie to mowię Zamień smarkacza na lepszy model - to moja rada, to zwykły chlystek niegodny twojej uwagi, szkoda twojego czasu na niego , a i pewnie psuje tobie opinie bo nie wiesz co to gówno o tobie opowiada, powodzenia 🌼

Gość first happy day
"kto sie lubi ten sie czubi" jak dla mnie to tylko drażni się ze sobą, ale to nie miłe że nie bierze pod uwagę, że to cie nie śmieszy. ja bym się zaczęła śmiać , że ile wypił, albo co dziś wziął :P:P.. albo poradziła żeby poprosił lekarza o silniejsze lekarsta :P ale my troche wredni jesteśmy :P, więc nie mamy problemy. Lubimy się drażnić ;)

Gość Robi72
Uważam rownież, że szkoda twojego czasu na tego smarkacza Trafiłas na wyjatkowego idiote i to nie twoja wina, wszystko przed tobą, zamień go na lepszy model ... pozdrawiam 🌼

Gość Kochasz go
? Oj dziewczyno, brak mi słów na ciebie, on robi tobie takie numery, a ty lecisz do niego jak ćma do ognia ... No cóż to kochaj go dalej i tak nic z tego dobrego nie będzie, ale to twoje życie i twoja sprawa, chcesz się umartwiać twój wybór Wiesz jest takie małe coś jak HONOR