Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka456

kurde poradźcie

Polecane posty

Gość malinka456

mam problem dla was pewnie głupi....moj maz ma straszne humory chce dzis zaprosic kolezanki na piwo , dzwonilam do niego do pracy jakos tak dziwnie oschle i krotko ze mna gadal , powiedzial ze zadynda pozniej , nie zrobil tego nie wiem co robic czy je wogole zapraszac (jak ma byc gesta atmosfera )nie wiem czy zadyndac do niego jeszcze raz , ogolnie jest to czlowiek bardzo dziwny czesto wpada w nerwy ...

Gość hannah88
Czy Ty się boisz własnego męża ?

Gość grasia5000
no chyba masz prawo zaprosić do domu własnych znajomych??? jak nie to chyba trzeba się zastanowić nad waszym związkiem...

Gość masaA
dlaczego miałabyś nie zapraszać koleżanek? Boisz się reakcji męża? Dziwne;/

Gość 089
Ej kobieto! to tez Twoj dom! masz prawo zapraszac gości! jak on ma takie humorki , to niech idzie do psychologa .

Gość liberal girl
mówi się tak: kochanie, dziś przychodzą do mnie koleżanki na piwo i tyle to ma być zdanie oznajmująca a nie pytajace

Gość 089
w sumie na upartego mozna nawet powiedziec, ze nie musisz mu tego oznajmiać. Przeciez nie robisz z domu meliny .

Gość dodawaniezaawa
liberal girl - a jak maz ja chcial gdzies porwac na obiad i mial rezerwacje z niespodzianka w lokalu???? mysl trochje...

Gość lolaedz
spoko, ja nawt kumpla nie moglem miec, bo na pewno byl kobieta:/// a moja nie mogla mni sprawdzic:///

Gość zapytac trzeba
dom jest wspolny. Bez zapytania nie mozna spraszac znajomych. Moze gosc jest zmeczony i bardzo mu nie na reke. Powinien zadzwonic jak obiecal ale moze byl zapracowany i zapomnial. Zadzwon Ty do niego :)

Gość 1234567......
ja uważam że jak już powinna zadzwonić do męża spytać czy ma jakieś plany na popołudnie czy wieczór i zakomunikować mu że zaprosiła koleżanki i tyle