Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polareczka

Prosze przeczytajcie i napiszcie co o tym sądzicie ???

Polecane posty

Gość Polareczka

Hej mam 19 lat i mam taki problem juz od dluższego czasu czuje taki jakby ucisk w podbrzuszu z lewej strony zauwazylam ze czuje to zwłaszcza wtedy gdy się denerwuje a że mam nerwice to bardzo często mnie nerwy dopadają...Też czasami się zdaza że idąc gdzies szybszym krokiem zwlaszcza po posiłku chwyta mnie taka jakby kolka w tym samym miejscu ..Apetyt mi dopisuje jak zawsze Jestem szczupła osoba ale apetyt to mam Nie chudne ...nic szczególnego w sumie sie nie dzieje. Też czasami pobolewa mnie podbrzusze ale tak przez chwilke kurczowo tylko.Wyprózniam się przynajmniej raz dziennie lecz zauwazylam ostatnio że stolec ma zmienioniony kształt albo jest bardziej rzadki..natomiast nie zaobserwowalam zadnej krwi ani niczego..Ogólnie to czuje się dobrze mam sporo energi..te objawy wyzej opisane nie przeszkadzaja mi w normalnym funkcjonowaniu heh...Jak myślicie co mi może dolegać..Odpiszcie jak uważacie .Pozdrawiam

Gość Polareczka
??? hmm

może to jajnik cię boli? wiesz ze mnie tez pobolewa podbrzusze z lewej strony?:o

Gość koza c
może na początek pójść do lekarza który skieruje cię na niezbędne badania ;) Nie znam jasnowidzów, nawet na kafeterii:)

i ja podejrzewam że to jajnik, mam takie kłucia już od ładnych paru miesiecy ale nie nasilają się i zdarzają tylko czasem

Gość Polareczka
jajnik bym wykluczyla a u Ciebie to moze jestes przed owulacja i temu odczuwasz lekki bol

Gość Jutro
masz ciaze pozamaciczna albo raka

Gość Polareczka
tak a ty nie masz mozgu ;/

Gość Polareczka
Ktos jeszcze cos napisze ???

Gość Jutro
Twoj stary?

Gość Polareczka
Jutro pierdol się