Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc..........................

niestety ciaza......

Polecane posty

Gość ihlljl
Trzeba być naprawdę tępakiem lub oszołomem żeby nie pojmować że dla niektórych zarodek nie jest jeszcze dzieckiem oraz że zatrzymanie jego rozwoju i usunięcie go nie jest równoznaczne z zabójstwem dziecka. Prawdę powiedziawszy z takimi tłukami nie ma sensu polemizować bo nie ma płaszczyzny porozumienia. Zawsze wyskoczą z tekstami o kochaniu (ze strony zarodka) i jego rączkach.

Do autrki wiem ze czasem sytuacja przerasta nas ale pomysl to jest twoje dziecko twoje komórki,ze ono bedzie mialo raczki,nózki,będzie wtulac w ciebie swoje małe stopki przed zasnięciem,bedzie mówic do ciebie mamo i beedziesz całym jego swiatem...nie zabieraj mu tego pomysl ile ludzi nie moze tego doswiadczyc...ja jestem przeciwna aborcj długo nie mogłam miec dziecka,potem mialam załamanie depresje a teraz nie moge bez niego zyc wez pod uwage wszystkie za i przeciw nowy czlowiek bedzie cie kochał najbardziej na swiecie tylko ty musisz mu dac szanse

autorko - masz 15miesieczne dziecko - a po nim ubranka, wózek, łóżeczko, zabawki. - masz rodzinę i przyjaciół - wątpię, żeby rodzice zupełnie odwrócili się od Ciebie. - masz męża - który mimo że nie ma pracy ma przecież szansę na pracę (tak, FACET jest w stanie utrzyma 4osobową rodzinę. A nawet 6osobową.) - jesteś zdrowa, dasz radę. po aborcji - za każdym razem patrząc na swojego synka będziesz się zastanawiac nad "zmarłym" płodem - będziesz miała pretensje do męża, że zmusił cię do usunięcia swoją niezaradnością.

Gość aloara
właśnie, a jakie zdanie w temacie ma ojciec dziecka?

kobieto jak ty mozesz usunac ciaze !!!! wiem ze macie ciezko ale dacie rade ty je nosisz pod sercem to malenstwo jest czescia ciebie !!!! to jest cos piekniego nosic te malenstwo w brzuszku ja 2 tygodnie temu urodzialm piekna corunie !!!! nie usowaj ciazy !!!

zastanow sie dwa razy obejrz film na youtube o aborcji odrazu cie sie odechce zawsze jest jakies wyjscie my tez mamy problemów dużo ale jakoś sie staramy z tym uporac

Gość nic ____a ______ nic
Tak długo jak dla różnych tępaków i niedokształconych ludzi zarodek nie będzie dzieckiem, tak długo ten proceder bedzie trwał. Zupełnie nie rozumiem jak można usunąć = zabic dziecko w 9 tygodniu zycia płodowego. W 9 tygodniu słuchałam ze łzami w oczach jak bije serduszko mojego dziecka!!!! I miałabym je zabić ???? W takim razie wolność dla wszystkich morderców - skoro życie nie zaczyna się od poczecia to w którym momencie ? Proszę o dowody !!!!

Gość do nic ____a ______ nic
Tak długo jak dla różnych tępaków i niedokształconych ludzi zarodek nie jest dzieckiem tak niedlugo od takich tępaków i moherów usłyszymy, ze plemnik to już kawałek dziecka i trzeba je będzie zbierać w słoiczek i oddawać hołd. A co do autorki topiku, rób tak aby tobie i rodzinie było dobrze, bo takke idiotki to tylko umieją mleć ozorem, napewno od nich nie dostaniesz pomocy finansowej.

Gość 3zuzia
DOROTA 1987-ALE JESTES SZMATŁAWIEC?????? ZDZIRA Z CIEBIE? A CO TO NAJWAZNIEJSZE ZEBY DZIECO MIAŁO UBRANKA PROSTO Z NAJLEPSZEGO SALONU..JUZ WOLALABYM ZEBY MIALO Z LUMPEXU ALE ZEBY ŻYLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość usuń jeśli tak chcesz
to żadne dze

Gość rodzinie było dobrze ....
tak rób zeby tobie i rodzinie było dobrze - - - to moze jeszcze pozbadz sie tego dziecka 15-mies - wtedy to juz wogole bedzie Ci sie dobrze zylo - skoro chcesz zabic jedno dziecko, zabij i drugie ... co za roznica ????? różnica miedzy plemnikiem i "zarodkiem" jest raczej spora by móc to przeskoczyć nie tylko tzw mohery są przeciwko aborcji - każdy wrażliwy człowiek niezależnie od wiary nie poprze aborcji ...

Gość arabeskuniaaaaaa
Nie popieram osobiście aborcji, jeśli masz na prawdę trudną sytuację to donoś to dziecko i oddaj do adopcji, tyle par czeka na dziecko by dać mu miłość..

autorko tu nie wiele osób poprze twoją decyzje bo jak czytasz komentarze to tylko widac " jakoś to będzie " :O Jakos czyli jak bieda masa wyrzeczen strach czy bedzie co jeść a jak zachoruje no ale zawsze jakoś :O a gdzie reszta opłat czynsz woda itp... no 2 dzieci które mase kosztują ( nole masz po pierwszym dziecku ubranka ale co jak nie pasuja albo je juz sprzedałąs autorko trzymaj się ;) dasz radę

no tak jest jeszce MOPS :D ale jak bedziesz korzytac z pomocy opieki społecznej to nazwą cię pasozytem że do roboty możesz iśc o tak to wyglada jakoś to będzie :D:D:D

Gość myszsyzjka
jakos to będzie :O tak będziesz pożyczać żebrać, mops i jakos będzie ale wyjście co z tego zę za 1200 kupi wyprawke , jak to początek mega wydatków kaszki mleka , obiadki, pieluchy szczepionki choroby i choelrea wie co jeszcze

Gość nie kazdy woli byc oddanym
wiecie, co jak czytam, ze uródź i oddaj, to mam od razu wrażenie, że ona che pozbyć się pieska. To, że tyle rodzin czeka na dziecko to nie znaczy, że to dziecko będzie na pewno szczęśliwe w tej rodzinie. Ja np. nigdy nie chciałabym być oddana. czułabym się z tym źle, miałabym takie odczucie, ze żyję na tym świecie jako ta niepotrzebna, niechciana i wolałabym, nie być.

Gość Dawiddd
Witam, nazywam się Dawid Adamaszek chciałbym TOBIE zaproponować współpracę. Chcę abyś nauczył się korzystać z daru, jakim jest Marketing Sieciowy, mógł dorobić kilka złotych do pensji, a z czasem zbudować swój WŁASNY, NIEZALEŻNY BIZNES. Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak ja PRACUJĘ i zarabiam i jak TY możesz to robić Zapraszam na moją stronę: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Pozdrawiam serdecznie Dawid

Gość czytaj tytul
chłopie to forum jest o ciąży, chyba, że zaciążyłeś i nie wiesz teraz co z tym zrobić.