Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Automatyczka

Jestem wdzięczna mojemu EX za.....................?

Polecane posty

Gość Automatyczka

Gość za świetną patelnię
,

Gość Automatyczka
..........ta, że dał mi powód do uwolnienia się od niegi i za to, że mam teraz wyjebane na wszystko i wszystkich :)

Gość ja tez jestem wdzieczna
za to, ze nauczyl mnie udawac orgazmy :D

to, że szybko okazał się chamem i prostakiem i ucięłam to zanim naprawdę się zakochałam :D

Gość juka666
za to że otworzył mi oczy i pokazał prawdziwy obraz mężczyzny

Gość Teraz EX
wyremontowanie i umeblowanie mieszkanka za free ;-) :classic_cool: . Dzieki Grubasku 🖐️

Gość 1234567890-
za to ze nie warto wiązac sie z gosciem ktory ma problemy z alkoholem, tak jak jego ojciec i matka. bo to wszystko pojdzie w takim samym kierunku...

Gość ffffffffffffffffff
Udawane orgazmy, za to ze teraz sprawdzam jak kazdy facet sie myje przed pójsciem z nim do lózka, bo jak zobaczylam jak on to robi to myslalam ze padne i kijem go potem nawet dotykac nie chcialam. I za to ze kupil mi meski dezodorant, a potem jak sie dowiedzial to kazal mi go oddac to powiedzialam ze brat maly wypsikal a prawda bylam taka ze ten dezodorant byl drogi bo firmowy który oczywiscie dalam bliskiemu kuzynowi :D

Gość AaBb....
to, że uwolnił mnie od siebie :)

Gość G plus G
Za wszystkie cudowne chwile, za premiery teatralne, za kwiaty, za uśmiechy, za pocałunki i za piękne wspomnienia.

Gość dupka jak z obrazka
rozszyfrowanie sciem i klamstw jakie to faceci mowia nam kobieta

Gość dupka jak z obrazka
i jeszcze za to, ze wrocil do swojej ex ex laski :)

Gość Kagiretka
Za to, że wreszcie nauczyłam się, że nie ma sensu być miłą, wyrozumiałą, zgadzającą się na wszystko "dla dobra swojego misiaczka" dziewczynki. Że mam prawo do własnego zdania, własnych odczuć, wyrażania sprzeciwu. Chyba tyle. :)

Gość kkkk_wwww
vidiusa7, ale uogólniasz... 1. mój ojciec był alkoholikiem i WYSZEDŁ z tego całkowicie, mimo że po wielu latach ale wyszedł 2. zdard może się zdarzyć tylko raz - i to nie znaczy, że to dobrze - ale może. ja zdradziłam raz męża, to było 7 lat temu i wcale nie zamierzam znwou, a zdrady koszmarnie żałuję i do dziś czasem mi isę śni.

Gość kkkk_wwww
* miało być ZDRADA I SIĘ

aha, jeszcze caly czas powtarzal ze jestem latwowierna i naiwna. No to w koncu posluchalam jego rad, odeszlam i teraz ma! Moze mnie pocalowac w dupe. Pozdrawiam cie przemciu

Gość ja tez jestem wdzieczna
Pewnie, ze udawanie orgazmow to norma :). Aco tam niech faceci mysla, ze robia nam dobrze :D

Gość a ja z moim exem
A ja z moim exem przeżyłam swój pierwszy orgazm i za to mu jestem wdzięczna.I za to jeszcze,że zrozumiałam,że nie należy wiązać się z facetem niższym od siebie.I za to,że zrozumiałam,że należy być bardzo ostrożną idąc do łóżka z facetem,który cię kocha bez wzajemności,bo może ci zrobić dziecko,żeby cię zatrzymać-tak było ze mną.Nie zatrzymał na długo,dzieckiem się nie interesował od początku.

Gość JESTEM CHOLERNIE WDZIECZNA
ze nie zostal ojcem mojego dziecka. Dziecko mialoby zrypane zycie z takim "tatusiem" . Pozdrawiam Cie moj EX srodkowym palcem :) :classic_cool:

Gość ja tez ...
za to, ze nauczyl mnie gotowac pare fajnych rzeczy, patrzec na swiat bardziej naturalnie i otwarcie, a nie przez pryzmat konwenansow ... to byl ex G. inni zbyt wiele nie wniesli w moje zycie, choc ogolnie milo wspominam kilku moich ex. no, jeden byl upierdliwy i mnie potem nachodzil. mam nadzieje, ze oni tez mnie milo wspominaja :)

Gość I ja tez sie dopisze
zrozumienie i slepą wiare we mnie :). A notorycznie go zdradzałam :D

Gość za karty kredytowe

Gość fffffffffffffffffffffffffffff
-za to ze dzieki niemu zrodzila sie we mnie milosc do rocka i ciezszych brzmien i za to ze pokazal mi alternatywny tryb zycia (a sluchalam techno i chodzilam na dyskoteki-no comment) -za to ze jestem teraz mniej egoistyczna -za to ze teraz wiem ze bez magii nie ma udanego zwiazku -za to ze pokochalam swoje cialo (wczesniej mialam ogromne kompleksy) -ze nauczyl mnie prawdziwego zycia

Gość za karty kredytowe
, ze zostawil dla mnie kobiete ktora go kochala. Tylko biedak nie wiedzial, ze ja udaje jego przyjaciolke, zeby sie zemscic. Zemsta slodka jest :-p

za to,ze pokazal mi,jaki dwulicowy potrafi byc facet,jak to ciagle byl zajety,a tak naprawde rzez caly okres naszego chodzenia-4 miesiac,mial z 10 dup na boku...

Gość egabion
za to, że dzięki niemu mam normalnego chłopaka

Gość Nicolka.....
Za to ze byl, ze pokazal mi jak wyglada idealny zwiazek, za wszystkie orgazmy, mile chwile, i wspanialych piec lat wspolnego zycia... No i za to ze na koniec pokazal mi jakimi faceci sa aktorami i co dla nich jest warte zaufanie ktorymi obdazaja ich kobiety...

Dziewczyny-Wy macie pretensje do swoich ex,że musiałyście udawać orgazmy???To jakaś porażka.Pretensje możecie mieć tylko i wyłącznie do siebie.Skoro nie mówiłyście co wam sprawia przyjemność a co nie to możecie się w dupkę cmoknąć.A co oni -wróżki są?