Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meggiks 28

Facet konserwatysta - co robić?????

Polecane posty

Gość Meggiks 28

Ludzie co ja mam robić? Od dwóch miesiecy jestem z fantastycznym wydawałoby się facetem, gdyby nie to, że jest on strasznym konserwatystą na dodatek zdominowanym przez matkę :( Jak seks to tylko po śłubie, a o pocałunkach i przytulaniu publicznym to już wogóle nie może być mowy. Ostatnio po wpsólnej wizycie na basenie po tym jak się do niego przytuliłam powiedział mi, że to jest wulgarne i prosi mnie o większą wstrzemięźliwość... :/ Z jednej strony zależy mi na nim, ale z drugiej nie mam ochoty być z kimś kto nie chce mi okazywać czułości... Co ja ma robić? Starać się go przekonać? Czy poprostu sobie odpuścić?

Gość uuumniammniam
a czy czulosc trzeba okazywać publicznie?

Gość kotka222
pajac jakis

Gość kamyczekkkkk
O Matko, to ci współczuję. Ja bym chyba olała...

odkad to przytulanie sie jest wulgarne?? dla takiego przypadku nie znalazlabym cierpliwosci chyba, tym bardziej, ze nie wyobrazam sobie zwiazku bez seksu

Gość grenadiera
ale wy same nie wiecie czego chcecie. Jak fantastyczny to to co ci nie pasuje? OD razu chcesz dac dupy tak, juz niemozesz wytrzymac? Masz nie tylko wyjatkowego faceta ale jeszcze szsanse wiele sie od niego nauczyc i byc szczesliwa jak malo ktora. A jak cie tak nosi to idz daj dupy jakiemus koledze, pozniej wszystko wyjdzie i twoj fantastyczny facet cie zostawi.

mysle, ze chyba nigdy nie warto popadac w skrajnosci; Autorka pisala o przytuleniu, a ktos tu wyskakuje z dawaniem dupy ... :o

po prostu się zastanów, czy do siebie pasujecie; może po prostu macie totalnie inne spojrzenie na różne sprawy; skoro coś, co dla Ciebie jest przyjemne, naturalne, fajne - dla niego jest wulgarne - to jest pewien problem...

odpuść sobie. chyba że po ślubie chcesz żeby twoje życie seksualne odbywało się raz na miesiąc, po ciemku, z zaledwie podwiniętej koszuli nocnej która zwykle sięga do kostek, pod kołderką, w pozycji klasycznej i bez orgazmu. ja bym odpuściła.

to nie konserwatysta tylko zwykły sztywniak , konserwatystą to ja jestem , ale bez sięgania takiego "drugiego dna" jak on :D

Gość lisiczka piekna
on sie chyba wsytdzi okazywania uczuć publicznie:)