Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okokokokok

jeszcze SESJA

Polecane posty

Testy są masakryczne, u nas zawsze robia odpowiedzi prawie identyczne gdzie wszystko pasuje :O Wrrr ja tez mam test ale połączony z opisówką + łacina także wychodzi jedna wieeelka masakra :D

ja mam takiego profa ze nie ma szans na zboczenie z tematu aaaa a przedmiot - ginekologia i poloznictwo :D

Gość Moro
Ściągać na ustnym? To chyba tylko u jakiegoś niewidomego staruszka :P

Ginekologia i położnictwo, ja miałam niedawno pediatrię wspominam jako najgorszy z najgorszych :O:O Nigdy więcej! Przez ta pediatrię całoroczną nigdy dzieci mieć nie będę bo mam dość! :D

Gość Moro
Łacine miałam w liceum. Do dzisiaj pamiętam mowę Cycerona, którą musieliśmy recytowac aby zaliczyć semestr ;)

Gość Moro
Hm zawsze się interesowałam medycyną i bardzo chciałam zostac lekarzem, ale niestety chemia i fizyka to zupełnie nie moja bajka

ja tez nie lubie pediatrii :) Boze, meczylam sie z ta pediatria niezle, bo mielismy na kazdym roku 3-6 :P i po kazdym zaliczenie oprocz 6 - egzamin :D Witam w ogole towarzyszke niewoli :) I innych :)

łacina jest ok, gorzej z całą resztą :P Echh ale mam lenia nic mi chyba nie pomoże :D Od jutro zaczynam zakówać i to ostro mój luby będzie mnie uczył, ciekawe co z tego wyniknie:P

hehehehe moj luby ma juz wolne - jak na razie wiec moja nauka wyglada tak ze spedzamy czas razem, potem sie rozstajemy zebym wkuwala a konczy sie to tak ze robie wszystko oprocz nauki.... Ech, jeszcze tylko ta sesja, Lep i jupiiiii :D

Mój juz po studiach, specjalizacje robi a więc jest na bierząco:D Tak się składa, że jest na chirurgii a ja właśnie chir zdaję, więc obiecał,że przerobi ze mną to czego nie zrobię sama, gorzej tylko że ja prawie tego nie tknęłam :D

Gość Moro
Będę już spadać. Myju-myju, piżamka, kocyk i notatki. To będzie cudowna noc :)

Mi sie akurat chir dobrze uczylo, lubie zabiegowke, za to nienawidze przedmiotow internistycznych :D Wiec teoretycznie ta ginekologia powinna mi wchodzic ale mi sie po prostu juz nie chce nic, wypalenie studenckie :D

Moro ja nawet nie mam ochoty wziąć notki w rękę:D Posiedze jeszcze chwilkę później zasilę sie kawą i może jakoś przełamię moją niechęć do nauki, a jak nie to jutro wezme się w garść:) Owocnej nauki i egz na 5 :)

Gość okokokokok
ja też lecę do notatek powodzenia wszystkim obym już dziś tu nie zajrzała :P

Chir jest tysiące razy lepsza od pediatrii, wszystko jest lepsze:D Anatomia fizjologiaa i każde inne przedmioty kliniczne :D Ja chcę wakacji!!! :D Dobrej nocki wszystkim!