Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okokokokok

jeszcze SESJA

Polecane posty

Gość okokokokok

w poniedziałek mam okropny egzamin a tak mi się nie chce i co ja mam biedna poradzić?

Gość Moro
witaj w klubie :/

Gość Moro
A co masz do zaliczenia?

Gość Moro
nadal nic

Gość wyluzuj sie to zawsze działa
i nie ucz sie za dużo ja zawsze sie nie ucze a zdaje:P I żaby uprzedzić złośliwe wpisy studiuje panstowo, stacjonarnie dość ciężki kierunek:P

Gość ja mam jutro egzam
przedmiot "Grafy i sieci" :classic_cool:

Gość Moro
heh tez bym tak chciała... ale niestety bez wiedzy sie nie da właśnie wyciągnęłam notatki, jeszcze poczytać by się przydało... :)

Zazdroszcze wszystkim którzy juz są po sesji. Mnie czeka we wtorek ostatnie starcie, jak to zalicze to pójde w taki balet że hoho :D

Gość Moro
ło Matko Polko "Grafy i sieci" toż to zło w swej najgorszej postaci ;) ja musze zakuwac prawo gospodarcze...

Gość Moro
jak wkońcu obronie licencjata to nie bede jakos specjalnie tego oblewać, bo juz boje sie magisterki ;) teraz studiuje typowo humanistyczny kierunek na uniwerku (jestem antytaleniciem matematycznym), a na magisterkę chciałabym zrobić na polibudzie (zarządzanie) boję się, że sobie nie poradzę... :(

Gość Moro
Chce robic te magisterkę na polibudzie bo pracuje w firmie gdzie niemal WSZYSCY są po politechnice. W moim dziale ja jedyna nie mam tytułu inżyniera :( Źle się z tym czuje...

A JA MAM JUZ WOLNE:D:D jeszcze tylko obrona kuźwa 15:( tak ni przypiął ni przyłatał

I jak tu sie uczyć, jak każdy ma juz wolne! :D Nawet tych cholernych notatek nie dam rady wziąć do ręki :P

Gość ja mam jutro egzam
ja jestem na inzynierskich, informatyka, specjalnosc - komputerowe wspomaganie grafiki. Na magisterke sie nie wybieram bo to sama matma i nie chce marnowac 2 lat na przedmioty nie majace nic wspolnego z grafika. Pracuje w zawodzie i chce jak najszybciej skonczyc etap edukacji, rzygam juz tymi studiami :).

normalnie teraz to sie ciesze ze nie jestem sama - z tym ze ja mam jeszcze tyyyle rzeczy ze do konca lipca sie nie wyrobie pewnie :( Tfu Tfu

Współczuję w takim razie, ja mam naszczęście ostatni!!! Mam nadzieję, że jakoś zdam i bez kampanii wrześniowej się obejdzie ;)

Gość Moro
Tallulah trzeba być dobrej myśli:) DAMY RADE :) Jak nie my to kto :);)

Gość okokokokok
sorry, za tę ciszę sądziłam, że nikt nie odpisze :) bo każdy już po sesji ja mam o tyle niedobrze, że to będzie egzamin ustny więc to pójście na żywioł raczej utrudnione

Gość ja mam jutro egzam
zobaczcie jakich bzdur musze sie uczyc :) poslugujac sie twierdzeniem kuratowskiego rozstrzygnij czy graf podany na rysunku jest planarny ....fascynujace :D

A ja lubie ustne:P Zawsze zaczynam gadac jak najęta i delikatnie zbaczam z tematu, zachaczam inny problem o którym wiem dużo i zawsze zdaję elegancko. Za to nienawidze testów :O

Gość Moro
A ja ustne jak dotąd zawsze zdaję mimo, że nie mam tzw. "gadanego" ;) Najgorzej mi idzie z testami. Nigdy nie chce mi sie na nie uczyc, bo nie mam motywacji. Myśle sobie, że mzawsze cośtam strzelę ;) Ostatnio exam który oblałam to właśnie test był i w poniedziałek mam poprawkę... :(

Gość okokokokok
no prawdę mówiąc to ja testów też nie lubię najbardziej ble nigdy nie wiem co zaznaczyć, nawet jak wcześniej wydawało mi się, że wszystko umiem jestem po prostu niezdecydowana a co do tego ustnego, to profesor jest bardzo niefajny, a przedmiot jeszcze gorszy dlatego się martwię

Gość ja mam jutro egzam
a sciagaliscie kiedys na ustnym? bo ja tak :D:D

Gość Moro
skategirl ---> "żółwik"

Gość ja mam jutro egzam
ok juz z wami nie pisze bo czas ucieka! a jeszcze sciagi musze porobic :D zycze wszystkim powodzenia :)