Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość first happy day

Muszę to napisać. Mój facet osiągnął niesamowity poziom w łóżku!!!!

Polecane posty

Gość first happy day

Wreszcie, nie mam siły i ochoty na więcej pieszczot z nim. Wreszcie jestem w 100% zadowolona i wiem co to zajebiszczy seks. Chce więcej takich chwil :)

Gość first happy day
Było niesamowicie!!! Nie wierze, że wcześniej potrafiło mi być tak źle że potrafiłam mieć łzy w oczach po. Ale on wziął się w garść i z prawiczka bez doświadczenia - odrobił lekcje i wie do czego są paluszki i usta. Mówię wam kobietki, nie rezygnujcie z niedoświadczonych, to niesomowite, jeśli facetowi zależy na kobiecie, ile może się nauczyć. Nie będę chyba mogła spać dzisiaj. Ekstremalnie najlepszy seks i pieszczoty w moim życiu :classic_cool::D

Gość first happy day
No dobra, więcej szczegółów. :) Spuścił mi się do gardła po ostrym seksie analnym, dał z pięści w twarz, po czym zemdlałam. Ostro było, ale tak właśnie lubię jak się okazało :P

Gość first happy day
Trochę mi teraz przeszkadza posmak kału w ustach, ale co tam, possam tik-taka, nie?! :)

Gość first happy day
zazdrościsz podszywaczu , co? impotentem jesteś? czy twój facet kończy po 2 minutach? 🖐️

Gość first happy day
Łykam w locie klocka mojego starego

tez mialam takiego faceta.. ale los chcial ze musielismy się rozstać;( był megazajebisty:P

Gość gorylek_blondyn
zeby kazda chciala takich pieszczot... ech... a niektore to narzekaja... a konczenie po 2 minutach wcale nie jest zle, tez sie trzeba przyzwyczaic...