Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadia92

19 lat - Małżeństwo i macierzyństwo?!

Polecane posty

:O no przecież skoro masz 17 lat to skąd wiesz, że ta miłość to jest TA jedyna:O ja bylam z facetem prawie 4 lata było genialnie wręcz między nami, tworzyliśmy przeuroczą parę nagle ni stąd ni zowąd mnie zdradził:O jesteś młoda i nie mów mi, że nie potrzebujesz sie wyszaleć bo później odbije się to na Twojej idealnej rodzince. No, ale Twój wybór 🖐️

Gość -ika
jeśli bedziecie nadal razem i wszystko się ułoży po waszej myśli to dlaczego nie? ja urodziłam mając 21 lat syna (sama mam starszą siostrę i młodszego brata) i mimo że ma już przeszło 7 lat to jedyne dziecko w rodzinie, moja siostra i koleżanki, które mają stabilne życie starają się o dzieci i jest ciężko więc jeśli nie będzie żadnych przeszkód to jestem za dzidzusiem :) powodzenia

Gość niehodowanamrowka
Szczerze powiem, że mam takie samo marzenie co Ty. Tylko, że ja chciałabbym to teraz, już. Narazie jestem na etapie dowiadywania sie jak to jest z zawarciem zwiazku małżeńskiego w wieku poniżej 17 lat. Nie, niech nikt się nie martwi nie jestem dzieckiem. A nawet jeśli. Moim zdaniem nie ma co sie zastanawiać zawsze jest tak, że może sie udać lub nie. A po co psuć sobie głowe pesymistycznymi myślami 'a jak sie nie uda?'. Jeżeli się nie spróbuje to nie będzie wiadomo. Moja rodzicielka wyszła za mojego tate mając lat 20 i kilka tygodni temu sie rozwiedli, po 17 latach ;-) Nigdy nie wiadomo...