Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana dziewczyna

Poznalam wlasnie faceta na czacie.

Polecane posty

I okazlo sie ze jest z mojego miasta.Wymienilismy sie zdjecciami.Nieczgo sobie chlopak i to samo mowi o mnie.Prosi mnie o numer telefonu ale niecche mu dac.I nawet chcialby sie spotkac.

Gość ...XYZ....
Spokojnie. Też umawiałam się z kolesiami z czata... tylko że u mnie to był zawsze niewypał

Ja niespotkalam siee jeszcze z nikim z czata.A dlaczego niewypal?

Gość ...XYZ....
1 chłopak jest moim przyjacielem aż do dziś, 2 taki meega przystojny że żal patrzeć (na fotkach wydawał się ładniejszy), 3 to oj były który zdradził mnie z panną też z czata. Ale mam nadzieję że u ciebie będzie inaczej^^

Gość dfdggd
to zalezy od czlowieka -wyluzujcie... ja mojego poznalam na czacie i jestesmy razem 2 lata

Prosi mnie o numer telefonu.Weszlam tak tylko na czata tak pogadac z kims i odezwal sie on i zaczelsimy rozmawiac.Okazalo sie ze jest z mojego miasta.Ale jest u mnie mamły problem mam dziecko.

Pisze ze chcialby sie spotkac.Ale ja znam go zaledwie 1h .

Gość ...XYZ....
spokojnie.Najpierw może wymieńcie się num gg a później zobaczysz jak sie to dalej potoczy

dla ocieplenia stosunków zrobię mu loda z połykiem :P ;)

Gość ...XYZ....
... a może lepiej bez... ??

Nowlasnie juz wymienilismy sie numerami gg i sobie piszemy.On by chcial sie spotkac.A ja mu napsialam ze niejestem gotowa na spotkania z facetem.Chcialabym z nim miec kontakt bo milo sie znim pisze.napisal ze niecche sie narzucac.Powiedzialam ze to nietak.I jesli niecche z nim rozmawiac to skasuje moj numer gg.A ja ze niecche zeby kasowal.A on daleczego?

Gość lisiczka piekna
Napisz, że najpierw chciałabyś go trochę poznać a ze spotkaniem, ze sie zobaczy, że musisz to sobie przemysleć i potrzebujesz trochę czasu ale nie mówisz nie. Poza tym spotkanie nie jest wcale takim złym pomysłem, moze byc bardzo miło. Umówcie się w jakimś publicznym miejscu, w jakiejś miłej knajpce:) Kto nie ryzykuje, ten nie żyje:)

Ale ja mam male dziecko.I nawet niemam z kim dziecka zostawic.O niecche sie juz teraz spotkac tylko mowi ze jest rzadko na gg i chcialby moj numer telefonu.Zebysmy mieli kontakt.

Gość ZjadloMiNicka
To mu powiedz o dziecku.. Tutaj przede wszystkim tkwi u Ciebie problem.. Zobaczysz jak zareaguje.. Jeśli dobrze, czyli nie zechce zerwać kontaktu, to daj facetowi szansę ;) A gdyby jednak podziękował za znajomośc, to nie ma o co płakać.. Bowiem, teraz, najważniejsze powinno być dla Ciebie dziecko.. A wracając do tego pierwszego wyjścia, ze dziecko zaakceptuje, 'wystaw karty na stół' i powiedz mu szczerze, że dziecka nie masz z kim zostawić.. Wtedy powinien zaproponować spotkanie we trójkę.. :) Myślę, że to by było dobre.. Dziecko rozluźnia atmosferę.. A ta, na pierwszym spotkaniu, jest trudna do uzyskania ;) Pozdrawiam

Powiedzialam jemu ze mam małe dziecko i to mu nie przeszkadza.I nadal chce sie spotkac.razem we trojke.