Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to ma w ogóle być

czemu mu nie stanął?

Polecane posty

nastepnym razem nie pozwole mu nawet na 1 piwo:D moj potencjal jest ogromny!!!!!a tu takie niespodzianki:P

nie podniecasz go juz a lodzik to co innego kazdemu by stanal obojetnie kto by robil

Gość raddeck
Mam ten sam problem czasem, nie jest to dla mnie miła sprawa, chociaż kobietę mam bardzo wyrozumiałą i kochającą. Powód jest jeden - stres. Walczę z tym jak mogę, niestety mam bardzo stresujące życie ostatnio (taka praca, i nie tylko) i gdyby nie wsparcie mojej kobiety, to bym chyba wykorkował ;)

Gość szalonaaaaaD
wy tu o alkoholu,a moj kolega sie nacpal bialego....oczywiscie lekki problem byl,ale lodzik jak zawsze wszystko zalatwi.....:D i pamietajcie to zawsze dziala!!!:D

Gość sympatyk_seksu
bibo - Ty to fajnie piszesz...:)

mialyscie tacje dziewczyny, ostatnia noc pokazala ,ze martwilam sie niepotrzebnie, bylo naprawde goraco:)

Gość chlopak77
Fajne kobiety jesteście! Pozazdrościć Waszym facetom, że jesteście takie wyrozumiałe i umiecie się bawić seksem, nawet, jeśli coś nie wyjdzie:) pozdrawiam!

Gość Myszunia88
mam taki sam problem. Poznałam fajnego chłopaka ( ma 30 lat ) , naprawdę między nami zaiskrzyło ,ale....jak doszło co do czego nie stanął na wysokości zadania. Po prostu był zbyt miękki i nie mógł wejść. Nie będę go od razu skreślać ,ale nie znamy się aż tak długo więc istnieje ryzyko ,że jest impotentem. Chciałam z nim o tym porozmawiać, jednak boje się ,ze speszy go to jeszcze bardziej i już w ogóle " klapa" . CO radzicie?

Gość naj

czasami sie tak zdarza ale mam na to sposob biore go miedzy piersi i rytmicznie poruszam w gore i w dol po chwili juz mam cos twardego miedzy piersiami a pozniej miedzynogami

Gość LeeLee

Powiem ze strony faceta że alkohol + zakładanie prezerwatywy z nową dziewczyną kończy sie dla mnie od paru lat w 90% klapą.

Mysle ze po pierwsze to poczucie ze kobieta cie ocenia i jest bardzo ciekawa jak bedzie.. Im bardziej mi zalezy jak wypadne i im bardziej kobieta mnei onieśmiela tym wieksze prawdopodobieństwo porażki.

Czasem mówie ze mam ten problem i dziewczyna jest wyrozumiała i pomaga , czasem woel zaryzykowac i nic nie mówić..

Nigddy w żadnym wypadku to nie jest wina dziewczyny i trudno doradzić jak dziewczyna ma sie zachowac.. Jesli chodzi o dłuższy związek to z pewnościa jak juz sie oswoję z partnerką i jesli w inny spośób przy niej dojde to problem znika.

Rozwiązaniem tez jest stosunek bez prezerwatywy na początku.

Pozdrawiam i nei przejmujcie sie 🙂