Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S.K....

problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość S.K....

mam taki problem moj chłopak zawsze co niedziele wpadał do mnie w odwiedziny i nigdy nie mial z tym problemow mieszka troche km odemnie i co miesiac jest coraz gorzej w sobote pije z kumplami a w niedziele dzwoni i mowi ze nie ma jak przyjechać lub ze samochód popsuł sie.Czy to jest możliwe że już mu się znudziłam wiecie jak to z facetami jest.A może ktoś inny mu sie spodobał i dlatego tak sie dzieje?jak myślicie?

Gość ja jebe co za tloki
Skoro w sobote pije to w niedziele trzezwieje wiec jak ma kurwa przyjechac samochodem do ciebie? :classic_cool:

Gość S.K....
zawsze ktoś go moze przywieść kumpel jakiś

Gość lisiczka piekna
to przykre, ze woli picie niz niedziele z tobą....:( Coś jest na rzeczy, że juz tak o ciebie nie zabiega...może to pewnośc, że jesteś juz jego i nie musi się strrać, może inna wpadła mu w oko? trudno wyrokować..

Gość S.K....
to co ja mam niby zrobić mieć go bardziej na oku czy jak?

A co da ta kontrola? tym bardziej bedzie cie unikał, pogadaj poważnie z nim, a nie sie zastanawiasz. Zagraj z nim w otwarte karty - albo z toba jest i spędza z tobą czas, albo wyyypad! Co ci po facecie, który ma cie gleboko w swojej nietrzeźwej D***?

Gość lisiczka piekna
ja bym spróbowała strzelić mu focha, jak odmówi przyjazdu, trochę sie obraz...nie pisz do niego telefonów nie odbieraj tylko oddzwaniaj z opóznieniem, bądż oschła..moze sie przestraszy