Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 http://grzegomonia.com/dziwne/smerfy.html Mnie nazwali marudą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ważniak jestem :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makabreska Napisano Czerwiec 28, 2009 jestem Łasuch potwierdzam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 laluś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna_Dalia Napisano Czerwiec 28, 2009 a ja jestem Papą Smerfem :D Gdzie jesteście moje Smerfiki ??? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sccc Napisano Czerwiec 28, 2009 tez marudaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieciozlotowka Napisano Czerwiec 28, 2009 Ja tez papa smerf :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babolek Napisano Czerwiec 28, 2009 ja Papa smerf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N9 Napisano Czerwiec 28, 2009 PApa smerf to ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pracuś pracuś Napisano Czerwiec 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie bo papa smerf to ja Napisano Czerwiec 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem z Raju 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 mnie też wyszło, że jestem Papą Smurfem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milki wayyy Napisano Czerwiec 28, 2009 maruda haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubalik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Ja jestem papa smerf ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja jestem Papą Smerfem :O a ja myślałem ze jestem kobietą :O oj, pozory mylą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrota. 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 jestem marudą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach