Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesli wiecie co mam na myśli

W obecnych czasach posiadanie konta na naszej-klasie jest równie obciachowe jak

Polecane posty

Gość jesli wiecie co mam na myśli

np skarpetki do sandałów, słuchanie stachurskiego czy też ogladanie mody na sukces. Ludzie ogarnijcie sie !!

Gość a tam mam to
w dupJe. ogladam mode na sukces. ostatnio nawet pierwsze odcinki, bo byly najlepsze. slucham stachurskiego, bo jest ok. i mam konto na nszej klasie, bo mysle ze warto. jestem obciachowa.

Te pomaranczka ja wiem co masz na mysli ale wydałes ogolna opinie a ja no uwazam ze to nie jest zawsze tak... bo owszem zgadzam sie z Toba ale ja tez mam konto na nk tlyko widzisz ja tam nie wchodze w kazcdej wolnej chwili nie mam 428934629 zdjec nie dodaje wszytskim komemnat jacy to sa sliczni tylko mam je tam po to zeby poprstu miec jbc kontakt ze znajomymi ze szkolnej łatwki i tyle... i tez mam posmiewisko z tych ludzi co juz tam zrobili z tego serwis matrymonialny albo wystawiaja zdjecie swoich nowych jeansow ;/

Gość remigiuszzz
ja miałem tam konto na samym początku tego serwisu - jak było zarejestrowanych po 5 osób w klasach jak tylko zaczął się lans, wklejanie zdjęć na tle samochodu, z wakacji, z dzieckiem, gromadzenie jak największej liczby znajomych, dodawanie debilnych, fikcyjnych profili, prośby o dodanie do znajomych od ludzi którzy mieli mnie w dupie to się stamtąd wyniosłem tak, na dzień dzisiejszy to mega obciach i w sumie nie wiem po co miałbym mieć tam swój profil - dziewczyny w których się kochałem mają teraz wielkie tyłki i dzieci

A ja mam w głębokim poważaniu modę, trendy i to co ktoś uważa za obciachowe. Robię co lubię, noszę to ci MI się podoba i jest wygodne, oglądam to, co MI się podoba. Jeszcze tylko tego brakowało, żebym nakładał na siebie to, co inni uważają, że powinienem. Oczywiście, zasady obowiązują, np, na przyjęcie garnitur, krawat dopasowany do sukienki żony itp. Sądzę, że prawdziwy obciach to robić bez zastanowienia to, co inni uważają za słuszne. I popieram wszystkie te wypowiedzi poza pierwszą.

Gość afdsasdf
ale jest tylko troche mniej obciachowe od myspace i facebooka

ja nie mam konta na NK i nikt z moich dobrych znajomych też nie ma z oczywistych wzgledów o których nie muszę mądrym ludziom nadmieniać

Gość afdsasdf
Sam pomysł na naszą klasę nie jest zły, ale ten lans który tam zapanował jest mega obciachowy. kobiety wklejają zdjęcia swoich obwisłych cycków, grubego tyłka, głupich bachorów i męża który zdradza, a wszystko to na tle domu i samochodu sąsiadów. tylko po co one to robią? przecież wiadomo, że nikt z ich rocznika się już nimi nie zainteresuje.