Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka_lewec

platki róż??

Polecane posty

Gość karinka_lewec

Kiedy po slubie bedziemy wychodzic z kosciola nie chce byc obsypywana miedziakami i ryzem wole platkami róż, ale czy w sobote z samego rana kupic róże (ile?) i takimi swizymi zywymi platkami czy zamowic w necie te sztuczne ( niby jak zywe wyglądają) jak radzicie???

Gość dwa kible i wentylator
albo niech ci je kościelny z dzwonnicy na łeb wysypie

Gość karinka_lewec
no niby taka banalna rzecz a jak juz przygotowania ruszają pelną parą i wiadomo ze to juz nie długo to i takie duperele zastanawiają katowiczanka a ty kiedy bierzesz slub??? i czy na te platki jakis specjalny koszyczek czy wystarczy w jakies ladne torebki no i komu rozdac te platki róż czy dwóm trzem osobom starczy i one juz pod kosciolem rozdadzą wszystkim te platki kurde niewiem jak to ma wyglądac:P mnei zastanawia tez taka rzecz, co zrobic z kopertami, no wiadomo zyczenia itd a pozniej na sale obad pierwszy taniec, i gdzie je schowac???? macie juz jakies pomysly, co prawda jak jedziemy z kosciola na sale mijamy nasz blokmoglibysmy sie przytrzymac i w domu zostawic ale slyszalam historie ze lepiej nie bo komus sie wkradli juz sama niewiem

Gość nie zostawiajcie kasy w domu
zazwyczaj "zaineresowani"wiedzą ze jest slub i wesele i mogą zweszyc okazję i się włamać. do mojej babci się kiedyś włamali własnie podczas wesela. My koperty damy tacie na przechowanie.

Gość nie zostawiajcie kasy w domu
a a propos płatków róż, ja tez jestem zainteresowana, nie chcę sztucznych ale spodziewam się ze takie świeże to pewnie spory wydatek? bo dużo tego potrzeba.

Gość córka szklarza
Ja zamawiam w kwiaciarni. To chyba ostatnio dość popularne, pani w kwiaciarni sama zaproponowała jak zamawiałam bukiet. Wielka torba kolorowych płatków za 30 zł.

my mieliśmy płatki róż moja siostra i bratowa się zajęły tematem dzień wcześniej pojechały na giełdę kupiły bukiet róż a w dzień ślubu jak my byliśmy na sesji w plenerze \"obskubały\" róże i rozłożyły w dwa małe wiklinowe takie nie koszyczki a pudełeczka jedna rada pamiętajcie że ładnie na fotkach wyglądają świeże płatki nie ze starych kwiatów

Gość serrrrrrrrr
dzięki misia

Gość a ja wezme chyba sztuczne bo
chce rozsypac na stolach, w kolorze mojego bukietu,a swieze dlugo by nie wytrwaly, godzina-dwie i juz brzydko by zaczely wiednac,wiec akurat sztuczne ladne platki w tym przypadku sie przydaja

Nasi znajomi niespodziewanie "potratowali" nas platkami roz jak wychodzimismy, swietnie to wygladalao i na plycie i na zdjeciach :) tyle, ze za tydzien na glownej mszy ksiadz zabronil hehehe bo mi sie podlaga? przed kosciolkiem nieco zabrudzila :P fajna sprawa.

wredniak --> a księdzu nie przeszkadza jak obsypują ziemię z okazji Bożego Ciała? :P przejdę się jutro do kwiaciarni i zapytam o płatki. dam 30zł i problem z głowy :P

proponuje zerwac zywe z ogrodu swojego,ciotki,sasiadki,babci itp. jak to nie klapnie to zamowic w kwiaciarni...ja tak zrobilam i kwiaciarka od razu wiedziala zeby te starsze oklapniete roze oberwac (oczywiscie tansza cena).

katowi - heheh pewnie nie );) hehe ale mowie ci glupio mi sie zrobilo, jak mama mowila, bo tylko nas obsypali platkami roz, wiec to dotyczylo sie nas hehehe i teraz chcialam na siotry slubie to zrobic, ale sama nir wiem, bo znow mu sie kostka pobrudzi hehe:P

wredniak ja bym nie zwracala uwagi na to...niech sobie gada:)przeciez cie nie zakuje w kajdanki:) a koscielnemu po to sie miedzy innymi placi zeby zamiotl po slubie ten kawalek chodnika/posadzki:)

u nas nie ma koscielnego :O :( ale chyba tak zrobie hehe w piatek przejde sie po dzialkach rekreacyjnych heheheheh :):):):)

wredi --> jeśli ksiądz oficjalnie zapowiedział, że nie wolno sypać płatkami róż to lepiej nie ryzykuj. jeszcze dostaniesz ekskomunikę :D

nie ma koscielnego?powaznie?jeszcze sie nie spotkalam.to tym lepeij:)mozecie zatrudnic kogos za 20zl na 5minutowe zamiatanie pod kosciol.koscielny za to bierze 100:)hehe

Gość gość
żywe płatki róż już dostępne na allegro

Gość gość
my kupiliśmy świeże płatki róż przez stronę platkikwiatow.pl wcześniej dla pewności kupiłem żonie taki zestaw płatków róż do kąpieli, fajna sprawa.