Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna masa123456

kto ma racje??? ja czy kupujaca?

Polecane posty

Gość ciemna masa123456

otoz za spora sumke ok 400zł sprzedalam nowy quad jednej babie z ogloszenia. pisalo na nim 2-5lat przyjechala zabrala i dzwoni mi na drugi dzien ze ten quad jest max do 3lat a nie do 5 bo na jej corcie jest maly i sie kloci ze ja oszukalam a przeciez widziala co bierze. co mam teraz zrobic. przeciez nie chcialam jej oszukac a nie wiedzialam jak wyglada po zlozeniu ten quad. :O

Gość sory ale to co napisałaś to
jedno wielkie zagracenie-nic człowieku z tego nie rozumiem

Gość ciemna masa123456
pisze jak byk 2-5 lat. to tak samo jak z ubrankami dla dzieci półroczne dziecko nosi rozm 9-12mcy _mamy wiedza o co chodzi bo taka rozmiarowka jest

Gość ciemna masa123456
jak to wytlumaczyc. przeczytaj dokladnie i powoli

Gość loop
jakim cudem kupujaca moze stwierdzic ze jest na max 3 lata skoro pisalo ze 2-5 ? moze jej corka jest nadwyraz ponadrozmiarowa :D

Gość ciemna masa123456
bo jej corka ma 3 lata i jest na nia idealny ten quad a ona kupowała z myślą ze bedzie sobie jezdzic ta corka do 5 lat. i co ja mam teraz zrobic?

Gość a nie a nie
z tego co piszesz to ty masz racje , pisalo ze do 5 lat anie do 10. i to co ona chce jest niewazne , wazne co pisze napudelku. nie rozmawiaj z nią jesli naprawde jej nie wcisnęłaś kitu

Gość obiektywnie patrząc
jeżeli na opakowaniu jest podany przedział wiekowy i na aukcji były zdjęcia pudełka, to jesteś wolna od posądzenia, że np. podałaś nieprawdziwy opis aukcji.

Gość mimo tego
no ale w jakim sensie pytasz co masz robic? przeciez ona zaplacila, dostala towar i to wsio, a jak ma monstrum zamiast bachora to juz jej problem, niech odda do domu dziecka, albo zamieni na mniejszy rozmiar...

Gość a nie a nie
a to ze dziecko jest większe no to juz trudno, chyba ze masz innego kupca to wez od niej, bo sprzedac to moze tez ona sama tak jak ty sprzedalas

Gość Jesli
kupujaca widziala to ze napisane jest od 2-5 lat,to daj sobie z nia spokoj,widziala co bierze,a poza tym mogla sprawdzic,a pretensje niech ma do siebie tylko

Gość ciemna masa123456
naprawde nie chcialm jej wcisnac kitu jestem uczciwa osoba. ale jest mi teraz glupio w sumie to nie widzialam po rozlozeniu tego quada ale byl oryginalnie zapakowany wiec nie wchodzilam do pudelka. ona tez mogla sobie otworzyc pudlo i zerknac a nawet zlozyc tego quada.

Gość ciemna masa123456
dzieki za rady:) teraz to ja komu sprzedam uzywanego, jak corcia juz jezdzi sobie tak gadala przez telefon.

Gość Jesli
no to jest dobry na ta corcie czy nie?!!!jakas pogieta ta baba,to co zamierzala jakby co oddac ci juz uzytego quada tak?hehehe dobre moze sie znudzila zabawka dla corci

Gość Jesli
powiedz jej,ze skoro corcia juz jezdzi to Ty tez z powrotem go nie przyjmiesz,bo dalas jej w stanie idealnym nie uzywany, i jakby co w takim samym stanie moglabys go odebrac, teraz to po ptokach ;-)

Gość mimo tego
nie przejmuj sie wariatka, te swietojebliwe matki polski potrafia doprowadzic do szalu i obrazac sie na caly swiat bo np. ktos w parku krzyknal i jej "ksiezniczka z bajki" sie wystraszyla...wiec nie daj sobie kitu wcisnac ze cos jest nie tak z twojej winy bo pewnie "krolewnie" sie nie spodobal prezent i maciora kombinuje jak tu odzyskac kase i traktuj babe z gory, sprowadz ja na ziemie i nie stresuj sie jej problemami emocjonalnymi niektorzy nie powinni miec dzieci, jak boni dydy

Gość ciemna masa123456
gadala ze na teraz jak ma 3 latka jest super, corcia sie cieszy jezdzi no ale ona myslala ze se pojezdzi az do 5 lat i dlatego ma problemy. macie racje dziewczyny dzieki za rady bo juz pol nocy nie spalam bo myslalam co zrobic. ona tez gadala zebym jej oddala np 100zł bo ja nabilam w butelke!

Gość kobietki
nie mozesz odpowiadac za glupote innych ludzi..skoro na opakowaniu bylo napisane, ze quad jest dla dzieci 3-5 lat to coz, kupujaca to widziala. nie twoja wina, ze jej corka jest nad wiek wyrosnieta. niech jej tak mamusia nie karmi to bedzie dobrze:P