Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutinkaaq

Nie wiem jak sie zachowac w stosunku do rodzicow??

Polecane posty

Gość malutinkaaq
zarabiamy grubo pond 30 tys od rok :) co miesiac no i co z tego ze jestem bogata to znaczy ze mi sie juz nie nalezy ??

Gość krasz
wszystko macie ,luksusy czyli dochód roczny wynika ok 200 000 po co jeszcze ciągniesz 300 zł na studia

Gość malutinkaaq
firma jest wspolna ojca i jego!! nauczice sie czytac! nie wazne ile mam wazne jak postepuja moi rodzice!! dwa lata temu nie mielismy na leki dla dziecka!! ale moich starych to nie obchodzilo

Gość niebywałe to wszystko
bzdura bzdura bzdura

Gość malutinkaaq
od jednej laski biore 100, anal 300 , wiec grubo ponad 30tys wyciagam hehe

Gość grafomańskie wypociny

Gość malutinkaaq
a rodzice amja utrzymywac mnie i dziecko, niewazne ile mam kasy. to jest ich psi obowiazek

Gość malutinkaaq
jak nie dostane po rowno to sie obraze na moich starych na pewno ,ja bym nie mogla dac jednemu dziecko wiecej a drugiemu mniej ,bo jedno jest bardziej zaradne to nie musi dostawac??

Gość malutinkaaq
zasłuzyłam na kase ,bo urodziłam w wieku 19 lat i na pewno rodzice sa ze mnie dumni,ze jestem tak zajebiscie zaradna , nie tak jak inne, ktore koncza dziennie studia, pracuja i potrafią sie same pozniej utrzymac, a dziecko rodza pozniej, idiotki, hehe

Gość malutinkaaq
podszywy

Gość malutinkaaq
mojej cipie nalezy sie czesc i hołdy bo raczyłam zaciążyc jako gówniara

Gość malutinkaaq
jedyne co umiem to 1. dupczyc sie i robic dzieci 2 ciagnac kase od innych\ ALE JESTEM ZAJEBISCIE ZARADNA, WOW

buhahahahaha mają utrzymywać ciebie dziecko i twojego gacha pomimo, że macie forsy jak lodu ubawiłam się setnie ja zarabam 1200 na rękę i jeszcze moim rodzicom dokładam co miesiąc ze 200 zł, bo oboje są rencistami A ty masz 30 tys miesięcznie, ciągniesz od nich na studia i jeszcze ci mało? Proponuję wydorośleć.

Gość malutinkaaq
ni co sprawia wam to radosc -podszywanie ?:) i tak gorzej nie bede miala przez to wasze pisanie ;) a kompletnie mnie to nie rusza

Gość krasz
miesięcznie macie ponad 30 tys to rocznie macie prawie 400 000 i jeszcze beczysz i wylewasz zółć i jeszcze 300 zł na studia dostajesz

Gość malutinkaaq
no to posluchajcie tego ,mojego facet siostra ma 30razy wiecej od nas !!! ale jego rodzice daje jej jeszcze kase i co przynajmiej sa sprawiedliwi

Gość malutinkaaq
krasz no mamy i co z tego ,aha o ze moj brat jest nie zaradny i nie ma nawet 1000zl na meisiac to znaczy ze ma dostawac?od staryc?

Gość urząd skarbowy wie o tych
dochodach? śmiem wątpić, więc idąc tropem twojego IP postaramy się to sprawdzić :)

Gość malutinkaaq
moj brat nie jest taki zaradny zeby sobie znalezc dziewczyne ,ktora bedzie miec firme razem z tatusiem , a tatus bedzie spłacał ich kredyty. Dobrze ze jestem taka zaradna i złapałam takiego faceta na bachora ,hehe.

Gość malutinkaaq
tak wie bo wszystko jest legalnie ,a;e widze :) ze tu was boli chyba nasza kasa najbardziej;) a idz sobie nawet do pana prezydenta;)

Gość heh xD
no to o co Ci chodzi jak sobie żyjecie za swoje pieniądze? Słuchaj... masz rodzine, rodzice splacaja Ci studia, kredyt masz juz z glowy, masz mieszkanie, jakieś firmy i jeszcze Ci mało? DZIEWCZYNOOOO! Doceń to co masz! Ty sie przejmujesz ze rodzice utrzymuja caly czas brata, ale jeszcze mu nie dali kasy, nie urzadzili wesla ani nic wiec na razie nie panikuj! A nawet jak zrobia to dla niego to Tobie zatem nic do tego bo to ich pieniadze

Gość podaj rodziców do sądu
To się dowiesz co na ten temat mówi PRAWO. Sumienie jest ci obce może zrozumiesz jak przemówi do ciebie prawo. :-O

Gość malutinkaaq
podszywy nademna ,bola was nasze pieniadze?:) no tak wy mozecie pomarzyc o 30 tys na miesiac wy zyjecie z 2-3 ;)

Gość malutinkaaq
zazdroscicie, mnie co prawda odbyt troche piecze od anala, ale za to kasy mam jak lodu , ale i tak musze miec jeszcze 300 meisiecznie od ojca

Gość malutinkaaq
dobra nie rozmawiam z porstakmi ,bo tu chyba sama patologia siedzi

Gość malutinkaaq
nie to co ja arystokratka , ktora wieku 19 lat usrodziłąm jaśnie potomka i teraz zarabiam miliony, chociaz nic nie umiem i nic nie wiem, zazdrośnicy , hehe

Gość malutinkaaq
komus sie nudzi;)

Gość pomóż mi obliczyć
wy macie 30 tysięcy na miesiąc a siostra męża ma 30 razy więcej ile zarabia owa siostra? czyżby 900 000 zł miesięcznie?

900 000 mies. i jeszcze rodzice jej pomagają ;) To naprawdę dobre, ha ha ha