Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljkljlkjkllkkkkkkkjkjkjy

Bardzo proszę o pomoc! Czy on mnie kłamie?

Polecane posty

Gość bolek808080080
ok już sie zamykam

b. sluszna decyzja.

Gość niezdecydowany jestem odp
musial sciagnac nowa wersje gg,aby pojawil sie taki opis,ale tez moze ktos tutaj w polsce z rodziny zainstaloiwal nowa wersje na jego kompie i jego gg uruchomilo sie automatycznie. On mieszkal sam?

Gość Milki wayyy
musiał si elogowac na gg skoro ma taki opis..

Mieszkal z mama i siostra...hmm i korzystal z komputera siostry tu w Polsce...i na nim mial napisane swoje gg, ale on zawsze mówił, ze usuwa swoje gg zaraz po skorzystaniu na cudzym kompie (siostry tez), zwlaszcza, ze nie korzystal czesto, bedac w Polsce. wiec watpie...teraz napisał mi smsa, ze mu glupoty pisze, bo on od miesiaca sie na gg nie logował...hm.

to znaczy moglobyc tez tak,ze ktos gdzie bylo jego konto gg,zainstalowal na tym kompie samym. nowa wersje,wtedy automatycznie znikaja wszystkie hasla,a co za tym idzie automatycznie wlacza sie ktorych profil i automatycznie generuje sie ten opis. po porstu na ktoryms koncie musial byc jego profil. a ktos zainstalowal tam nowa wersje

a miał stare gg?on musial zalozyc sam nowe gg zeby mu to wyskoczylo jak sie zaklada nowe gg to wyskakuje ten opis

hm, jesli to jest mozliwe, to moze faktycznie jego gg jest na kompie siostry...ale do konca prawdy nigdy nie poznam..ale dzieki.

niekoniecznie on musial bo to samo sie mojej siostrze zrobilo. miala konto na moim kompie, ja zainstalowalem nowe gg i patrze ze wszystkie hasla zniknely i mowie jej zeby sobie hasl zrobila bo zainstalowalem nowa wersje ale jej sie nie chcialo to nast razem odpalilem kompa i ze jej konto bylo jako jedyne bez hasla to sie odpalilo i sie wydzierala na mnie ze na jej gg siedze :P bo po prostu jej konto sie odpalilo od razu i tego nie zauwazylem :P ...no i caly dzien byla dostepna :P z tym opisem "mam nowe gg..."

moze tak sie stalo, chociaz on nie jest dostepny, tylko ma opis. i to nie opis "mam najnowsze..bla bla", tylko: "Zobacz najnowsze GG" i stronka www.

a bo to roznie z tym tekstem,raz jest taki a raz taki :) no mozliwe ze ktos zauwazyl i wylaczyl jego gg i opis zostal ,

hm, dzieki wezme to pod uwage, jako okolicznosci lagodzace:)