Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiiqw

mnie dziwi jedna rzecz

Polecane posty

Gość malamiiqw56
tymbardziej majac dobre wyksztalcenie to trzeba byc bardzo niezaradnym zeby tego nie wykorzystac ;) i jechac na obczyzne :)

Nikt sie niczym nie szczyci,kazdy zyje tam gdzie mu lepie i gdzie chce zyc."Wolnosc Tomku w swoim domku":D:D:D Szczyci to ja sie moge swoimi dziecmi,bo jestem z nich dumna,a ty czym mozesz sie poszczycic????????????????????????, ze glupia jak but jestes!:D:D:D Jest mi tu dobrze,a co Ciebie to wkurza????????????????????Pewnie nieudaczniku ,tez bys chciala wyjechac,ale jeszcze trzeba znac jakis obycy jezyk ,a Ty by zarobic te 30tys to pewnie musisz tylko majtki zdjac,jak ktos juz to slusznie Ci wyzej napisal.Trzymaj sie cieplo hehehehhehe Ja zaraz musze mojej rodzince podac obiadek,ciekawe co Ty dzisiaj ugotowalas,pewnie nie potrafisz nieudaczniku:D:D:D

wlasnie z dobrym wyksztalceniem warto wyjechac i dobrze zarobic i dalej sie doksztalcay,czy ty nie rozumiesz juz nic w zyciu.Zla jestes ,bo mialas nadzieje ,ze trafilas rzeczywiscie na nieudacznikow zyciowych,nie udala Ci sie ta prowo-krowo!

Gość malamiiqw56
gosik widac jaka jestes popierodlona jeden fagas cie rzucil znalzla tirowka niemra jako drugi utrzymanek dalas dupy zeby narboilas bachorow ,prostaczko i teraz sie wozisz ;) zal

Gość malamiiqw56
tylko do plodzenia jestes stworzona i wychowywania bahorow do niczego wiecej

Gość DO malamiiqw
aż żal mi ciebie...tak strasznie glupia jesteś i glupoty piszesz...rozumek to ty masz bardzo malutki tak troszkę niedorozwinięty...brak słów :(

Gość malamiiqw56
:) zal mi was zalosne baby :D tylko sie ruchacie plodzicie

zal Ci dupe sciska, ja tu koncze szkole i jeszcze rok dwA bedziemy wracac ..maz dostal oferte w Polsce 2 letniego kontraktu w Angli i zostalismy choc w Polsce tez nam zle nie bylo...obydwoje mamy dobry fach..i w kazdej chwili mozemy wrocic zreszta stac nas na kolejny interes ,dzidzia ktora urodze byla planowana,jestesmy szczesliwi ze bedziemy miec dwojke i stac nas na wiecej ale nie chcemy bo miala byc parka..

Gość Marysieńska krwawa
malamiiqw - a ja mam 50 tys miesiecznie, 3 dzieci, wielka chate i żyje jak królowa. A ty masz tylko swój szmal i czerpiesz radosc z obrażania i wkurzania ludzi. I kto tu przegrał życie? :classic_cool:

Gość Marysienka krawa
zapoamialam dodac ze te 50 tys zarobilam sama na wlasnej duupie!!!

Gość Marysieńska krwawa
malamiiqw - w sumie dobrze że nie chcesz mieć dzieci :D nie będzie więcej takich jak ty na świecie... jedyne co dla niego zrobisz, to się rozłożysz i spulchnisz ziemię :)

Gość Marysieńska krwawa
Na własnej, na czyjejś, dla autorki to chyba nie jest różnica? :D ważne że jest szmal! :D

Gość Marysieńska krwawa
gosik widac jaka jestes popierodlona jeden fagas cie rzucil znalzla tirowka niemra jako drugi utrzymanek dalas d**y zeby narboilas bachorow ,prostaczko i teraz sie wozisz zal < -- w ogóle spójrz na Twój poziom wypowiedzi :o kompletna porażka, czegoś takiego jak interpunkcja Cię nie nauczyli, ale konsumpcjonizmu już tak? :P

sluchaj krowo,nie obrazam Twojego dziecka,wiec nie obrazaj moich dzieci ,ja mam dzieci a nie bachory.A meza mam POLAKA:D:D:D Tirowka nigdy nie bylam bo nie znam "francuskiego" tylko niemiecki :D:D::D a moz mnie nie rzuci,bo mnie po prostu kocha:)A ty przegralas zycie kochana,nawet te 30tys ,ktore sobie wymyslilas nie sa wstanie cie dowartosciowac ,bo Ty jestes po prostu denna.Jestem wrazliwa osoba ,ale nie wyprowadzisz mnie z rownowagi,bo im wiecej z toba pisze,tym utwierdzam sie swiadomosci,ze nie dorastasz mi do piet:D:D:D Niestety w slownictwie musialam znizyc sie do twojego poziomu,bo z reguly nie wypowiadam sie,chcialam po prostu by Ci bylo to wszystko latwiej zrozumiec co napisalam ,a Ty dalej nie pojmujesz.PUSTAK i tyle z Ciebie:D:D:D Zalozylas tema,ze nie rozumiesz osob ,ktore pladza wiecej dzieci,a nie stac ich na nie.Ja Ci napisalam ,ze mnie stac ,a Ty dalej sie produkujesz.Nie rozumiesz slowa pisanego?????????????Lopata trzeba Ci chyba do glowy wlozyc.Oj ciezki czlowiek z Ciebie,wspolczuje mezowi. A teraz spadam na chwilke nalozyc ten obiadek,ale zajrze tu do Ciebie hehehehehehe.Mila jestes na swoj sposob:D:D:D

Gość Marysienka krawa
i lubie jesc kozia kupe bo jest smaczna

Gość Marysieńska krwawa
Gosiek nie denerwuj się, ona nawet dobrego podszywa nie potrafi zrobić i przepisuje nick z błędem :D:D

Gość Marysieńska krwawa
O popatrz, jak Ty się szybko uczysz, już skopiowałaś :D to może chcesz u mnie pobrać kurs ortografii i interpunkcji? :classic_cool:

Tak,obiadek podany,jak w normalnej kulturalnej rodzince:D A twoje dziecko autorko juz jadlo,czy zapomnialas o nim ,bo net tak Ci wciagnal i ta \"mila \"dyskusja? Autorko-prowokatorko,zalozylas ten temat by obrazac,a moze napiszesz nam cos o sobie?????????????Ciekawe czym mozesz sie pochwalic,hmmmmmmmmmm Marysienska dzieki za poparcie,pozdrawiam

Gość malamiiqw56
Przepraszam laski ze moje zachowanie ale mialam ciezkie zycie ...dlatego teraz dopierdalam normalnym matkom i zona...jako nastolatke matka wyjebala mnie z domu...nie mialam kasy wloczylam sie od kolezanki do kolezanki...wkoncu natknelam sie w prasie na ogloszenie..starszy pan szuka mlodej laski do spotkan sponsorowanych..zadzwonilam..zaczelo sie ..drogie przezenty oryginalne ciuchy...rowiesnice piszczaly..a to wszystko za opierdalanie kija 50 latkowi..za rzniecie w jego BMW.....mialam tyle kasy czulam sie jak Krolowa..do pewnego momentu az zaszlam w ciaze ..teraz zostalam matka dziecka starego pierdziela ktoremu zaraz bede musiala podcierac dupe..ale zrobie to bo ma kupe kasy ...inne laski tak dobrze nie maja..chuj z miloscia wazne ze mam wszystko ja i dziecko...wybaczcie mi zgryzliwosc...

zastanawiam sie ile ona ma lat?????????Przeciez dorosla kobieta,nie wali tylu bykow i nie pisze tak bezsensu,nie da sie czytac.Autorko.po przeczytaniu kazdego Twojego wpisumusze sie domyslac co chcialas mi przekazac,naucz sie pisac kochana,przeciez mieszkasz w polsce,ale wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gosiek567
gosiek z ciebie jest juz wystarczjaaca beka ;) obczyzniany parobku z trojka bahorow

Gość gosiek567
podszyw nademna:D hipokrytki

Gość malamiiqw56
a obiadow gotowac nie musze bo moj stary zawsze cos zamowi zreszta tipsy by mi sie polamaly i tapeta od pary w kuchni zeszla mi kuchnia jest tylko do rzniecia potrzebna jak stary dyma mnie na stole zawsze to robi a potem daje mi 5 stow na ciuchy ..zajebiscie mam co..? a nie wy zwykle robotnice czupiradla zagranica jebiecie na zmywakach...

Gość malamiiqw56
trzeba sie w Polsce dobrze umiec ustawic dupa po chuj za granice wyjezdzac ....z dobrym wyksztalceniem jestem po gimnazjum a 30 tysiecy mam wystarczylo potrenowac na bananach hehe