Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiiqw

mnie dziwi jedna rzecz

Polecane posty

Gość malamiiqw

ze narobicie 2-3 bachorow a potem nie macie ich za co utrzymac ,jak cie nie stac babo to nie rob tyle! patologia . Ja mam jedno dziecko 30 tys na miesiac i zyjemy jak krolowie

Gość same baby robią sobie
:):):) Dzieworództwo

Gość malamiiqw
gosiek wspolczuje ze lubisz byc meczennica

Gość malamiiqw
stworzona tylko do plodzenia ;)

Gość wakacje znow sa
wakacje....dzieciom sie nudzi

Gość jesli gosiek
to LUBI, to ty nie masz czego jej wspolczuc, pustaku, co najwyzej zazdroscic mozesz!

Gość płodzi facet
żona rodzi, jak już cos gimgówienko.

mam trzech wspanialych synow i jestem z nich dumna,Udane malzenstwo,wiec czego mi niektore Panie wspolczuja?????????????Wiecej dzieci nie planuje,jestem szczesliwa i jak juz napisalam wczesniej "zyjemy jak krolowie"hehehehhehe glupi temat,glupia odpowiedz.Czy wszystkie rodziny,ktore maja powyzej niz dwoje dzieci to dla niektorych osob to patologia??????????? Sorrry,ze zabralam glos w tej dyskusji,zostalam tylko zbluzga,ale po co i jakim prawem??????????Cos zle zrobilam????? pozdrawiam

Gość malamiiqw
gosiek to ile z mezem zarabiacie zeby utrzymac 3 dzieci ??

moje pierwsze dziecko jest z pierwszego nieudanego malzenstwa,po kilku latach wyszlam ponownie za maz i jestem b szczesliwa,chcielismy z obecynm mezem miec dwojke dzieci i mamy ,czy to takie dziwne i "patologiczne"??????????? Nie rozumiem oburzenia i krytyki,latwo krytykowac ,ale najpierw trzeby wiedziec cos na dany temat,mimo to zycze milego dnia i nie zamierzam sie wkurzac,chociaz jestem osoba,ktora bierze wiele do siebie,do serca,nawet glupie docinki z kaffe.Na szczescie wiele sie tu nie udzielam:P

To kazdego sprawa kto ile dzieci ma jesli byly planowane to znaczy ze kogos stac a wspolczuje dziecku jedynakowi ktory bedzie rozpuszczony przez mamusie jak dziadowski bicz ...w wieku 16 lat rozjebie sie BMW albo zacpa dragami bo mamusia go nauczyla tylko wygody i nie da rady sobie w realnym swiecie...

Gość malamiiqw
gosiek widac ze masz najebane ,jeden facet z toba nie wytrzymal :D drugi pewnie tez dlugo nie pociagnie

tak sie sklada,ze nie zyjemy w pl,mieszkamy na stale w niemczech,moze na starosc wrocimy na emeryturke do kraju,tak planujemy, a dzieci pokoncza tu szkoly i pewnie tu zostana,bo tu sie wychowuja.Mamy na razie okolo 4 tys euro,nam wystarcza na wszystko,na przyjemnosci wczysy ,dzieci ,oplaty itp,a w przyszlym roku moj maz zmienia prace na lepsza wiec moze bedzie jeszcze "luzniej".Zyje sie tu na pewno latwiej niz w pl,mimo,ze 4tys euro to nie fura pieniedzy,ale calkiem dosyc.

Kazdy zyje jak umnie i stara sie jak potrafi czasem ,jest tak ze zyje sie jak "krolowie" a nagle tatus pizgnie na zawal i po sprawie ...wtedy taka mamusia zostaje sama i robi sie patologia...

kurka,aotorko ile ty masz lat???Czemu mnie obrazasz????????Staram sie kulturalnie z Toba rozmwaiac ale nie ma sensu.To ja odeszlam od pierwszego meza,bo tak sie nalezalo.Juz pisalam,ze jestesmy szczesliwi i nie martw sie o moja przyszlosc kochan,lepiej Ty uwazaj,zeby od tych pieniedzy calkiem Ci sie nie pojebalo w glowie,bo Twoj cie wysle szybko tam gdzie pieprz rosnie.Ale Ty jestes durna,sorrrki,juz zmykam,bedziesz miala okazje obrazac innych.

Koniec tematu autorka ma 30 tysiecy na miesiac ale chyba do oddania a dziecko chyba ma ale na pulpicie kompa...dobrze jest marzyc ..rozjbuje mnie jak laski z Polski pisza o takim hajsie ja mieszkam w UK moj jest optykiem..obydwoje jestesmy rezydentami i jakos tu nawet ciezko o taki hajs...tutaj to chyba same zony poslow czatuja hahahahahhahahahha D:

Gość to pewnie
są dwie odpowiedzi 1 autorka to dziwka 2 to prowokacja Dziękuję 🖐️

Gość malamiiqw
gosiek tylko nieudacznicy zyciowi wyjezdzaja z kraju :) porazka :) sukcesem jest duzo zarobic w polsce a nie jechac za granice i wycierac duopy niemrom;) masz sie czym szczycic kobieto;) na prawde;)

Gość malamiiqw
zarabiam tyle bo jem kupe i płacą mi za to...mniam mniam...

Gość malamiiqw
majoweczka kolejna nieudacznica tylko ta wylizuje dupe angolom;) ale zalezy co kto lubi;)

Gość malamiiqw
stoje przy autostradzie i obciągam śmierdzace kutasy starym dziadom...mniam mniam..

Gość malamiiqw
podszywujcie sie niuedacznice ....:) hehehehe zalosne zaganiczne parobki

Gość xcxcxcxcx
podszywujcie ...o nie moge, co to znaczy "podszywujcie"?????

Gość nie obchodzi mnie kto ile ma
dzieci i jak sobie finansowo radzi, ale z jednym się zgadzam jak Cię nie stać to nie rób sobie tylu dzieciaków by się potem użalać nad sobą. Mi nie jest szkoda rodzin, które maja np. dwójkę dzieci, wynajmują kawalerkę i ledwo im do 1 starcza. Piszę nie o patologiach a o niby normalnych rodzinach, którzy robią sobie dzieci by zaspokoić swój instynkt, nie myślac o konsekwencjach. Ja decydując sie na dziecko miałam stabilną sytuację materialną i mieszkaniową dlatego teraz nie muszę się żalić jak to mi jest ciężko. I każdemu życzę rozsądnych decyzji w sprawie potomstwa

noszzzzzzzz kurka nie wytrzymal i Ci odpisuje,Ty to masz niezly dar wkurwiania innych,skad Ty wiesz co ja tu robie,nie wyjechalam z kraju za pieniedzmi iditko.Moj obecny maz mieszkal tu juz dlugo,wzielismy slub i z moim najstarszym dzieckiem dojechalismy do niego.Mamy staly pobyt i tu teraz jest moj kraj tu gdzie zyje i place podatki.Nieudacznikiem to Ty jestes,masz przynajmniej mature??????????????Watpie,bo nawet poprawnie zdania nie potrafisz sklecic. Buja sie na drzewo bo z gupkami nie gadam:D:D:D Wez te swoje 30 tys i idz na piwko,albo daj na biedne dzieci czesc,bo Twoje na pewno ma juz wszyyyyyyyyyyyyystko,ciekawe ile madrosci i milosci Od Ciebie dostaje.Nie znam,nie oceniam,wiec i Ty nie oceniaj mnie.Wiesz ja tu pisze z Toba ,a moj 6-letni synek oglada swoja ulubona bajke,i w coagu 10 minut uslyszalam od niego juz 6 razy jedno zdanie,ktore powtarza mi kilka razy dziennie."Mamo,ja Ciebie bardzo lubie i bardzo kocham"To jest wazne,a nie te twoje zasrane 30tys. Jak juz pisalam ,ja mam troje dzieci ,bo tak chcialam i stac mnie na nie,wiec sie odczep.Milego dnia jak juz ktos wczesniej napisal PUSTAKU.Tak ,musze napisac PUSTAKU,bo wiele nie rozumiesz,albo nie chcesz zrozumiec.

My mamy oboje z mezem dobre wyksztalcenie ale wolimy byc tutaj bo nam dobrze i basta...nie musimy nic niekomu lizac bo amay wlasny maly zaklad koniez tego tematu ktory jest bez sensu i nic nie wnosi w Twoje puste jak proznia zycie...

Gość malamiiqw56
jestescie przegraicami i nie macie sie czym szczycic;) parobki wracac do roboty!;)