Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa.

Czy warto?

Polecane posty

Gość kolorowa.

Witam wszystkich. Bylam wczoraj na imprezie ze znajomymi. Pojawil sie tam tez pewnie chlopak, ktory mieszka na sasiednim osiedlu. Znalismy sie tylko z widzenia. Wczoraj nawiazalismy ze soba kontakt. Doszlo do wymiany numerow, poniewaz umowilismy na wyjazd do Krakowa dzis popoludniu, ale pod warunkiem, ze to Ja do niego pierwsza napisze. Oczywiscie na poczatku powiedzialam, ze nie zdarza mi sie, abym pierwsza pisala do nowo poznanych facetow, ale po dluzszej rozmowie uleglam i powiedzialam, ze napisze. No i co, napisalam, godzine temu, ale raport jeszcze nie doszedl. Mam mieszane odczucia. Nie wiem czy jego telefon jest poza zasiegiem z mojego powodu, czy co.. Co o tym sadzicie? Odrazu mowie, ze nie bylismy pijani. Gadka nam szla dobrze(bynajmniej ja mialam takie odczucie, mysle, iz On tez). RobiĆ sobie nadzieje, ze moze cos z tego wyjsc po lepszym zapoznaniu sie?

Gość smsankaskakanka
moze dal ci zly nr telefonu, bo nie chcial powiedziec wprost, ze nie jest zainteresowany, bo widzial ze mu sie spodobalas;> albo po prostu mieszka gdzies gdzie czesto nie ma zasiegu i po prostu sms jeszcze nie mial okazji dojsc;> duzo jest opcji;)

Gość chluj
jedyne co warto to nic nie warto

Gość kolorowa.
Wlasnie przyszedl raport:) ale podal dobry, bo pisalam z nim chwile po powrocie z imprezy..