Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie szara ja

Sensu życia szukam ...

Polecane posty

Gość taka sobie szara ja

Nagle uświadomiłam sobie ,że gdzieś go zgubiłam , jak długo można żyć tylko sprzątaniem ,gotowaniem , praniem i zajmowaniem się dziećmi ???? wiem , wiem taki był mój wybór , wybrałam życie rodzinne bo wydawało mi się ,że będę szczęśliwa i spełniona a tym czasem jestem coraz bardziej załamana , zła, zgorzkniała , wysiadam psychicznie i fizycznie .... i co dalej ????

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilkanaście doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni Dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com

Gość chluj
zarabiaj! to jest sens rzygdzia

trochę za mało napisałaś żeby dokładnie zrozumieć ... No cóż życie takie jest z czasem kiedy pojawia się rodzina pojawia się też rutyna i nie ma się co oszukiwać że życie nie staje się bardziej szare i zaczyna człowieka dobijać, ale to nie znaczy, że człowiek musi się temu poddać. Nie napisałaś o pracy - praca może nadawać jakiś sens naszemu działaniu. Rodzina - jeśli jest źródłem radości i relacje są dobre także daję nam siłę do życia. Miłość - Twoje relacje z partnerem są motorem całego życia. Twoja pasja - jeśli jakąś masz to zacznij ją rozwijać, a może zacznij chodzić na aerobik, basen, zaangażuj się w coś. Napisałam to bardzo ogólnikowo bo nie wspomniałas o tych aspektach - tylko o gotowaniu i sprzątaniu..

Gość takajatakaja
moze to przejsciowy stan spowodowany stresem albo przemeczeniem? moze za malo czasu masz dla siebie, za malo dla siebie robisz? moze to frustracja spowodowana zapominaniem o sobie i swoich potrzebach? wyobrazam sobie, ze jak jest rodzina, dzieci to ciezko o czas dla siebie, ale powinnas cos z tym zrobic