Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość someone brutally casted by You

Co robić żeby zapomnieć i wymazać kogoś w kim się zakochało z pamięci ?

Polecane posty

Najlepsze sposoby, rady. Bo ostatnio byłem w takiej sytuacji, krótko to trwało i chcę aby to się już zakończyło, ona mnie nie chce. Chcę zapomnieć całkowicie. To się może przydać innym :)

Gość Duch Jarka
wyobraź sobie jak ma obstrukcję a w pobliżu nie ma żadnej toalety :P:P:P

Gość dawać pomysły
oprócz tego aby się zakochać w innej/innym...bo to nie takie łatwe jakby się mogło wydawać:(

Gość upppppppppppp
zacznij sobie wmawiać, że masz Alzheimera...:P

myślę że wystarczy zapomnieć o tej która cię nie kochała wtedy reszta przyjdzie sama :) tylko jak to zrobić najszybciej

Gość madagaskarkana
chodzic co weekend na imprezy, duzo pic, cpac itp.szalec na maxa. mi to pomoglo :) przebywac duzo z ludzmi, unikac siedzenia w samotnosci w domu

Gość hehe ale bonanza
ty sie zauroczyles na szczescie, a nie zakochales. zakochanie to nastepny etap dluzszego zwiazku, a ty znales ja krotko. a jaki sposob? wyobraz sobie, ze umarla i jest gleboko pod ziemia. zajmij sie swoimi sprawami i nie mysl o kims kto nie istnieje.

dzisiaj niedziela do tego padaka za oknem , nie można wyjść na zewn. albo na rower nic nie można siedzieć przed kompem tylko nienawidzę tego, miałem nie pisać dzisiaj mam to drugi raz w życiu pierwszy sobie poradziłem dawno temu (bo ona jest już zamężna) drugi trwa nadal wyrzuciłem wszystko co było z tym związane, "pamiątki", numery itd.

Gość jak to nie istnieje
?

wiem że powoli przechodzi ale jak to przyspieszyć

Gość Ewellinka
dobry krok zrobiłeś pozbywając się numerów, pod warunkiem że nie znasz na pamięć

Gość Ewellinka
musisz kogoś innego poznać to samo się przyspieszy:)

nie można kogoś wymazać z pamięci bo nie ma gumki do zmazywania czego się nie chce z rozumu - jak się w coś pakujesz to potem pamiętasz i koniec...:)

W sumie mam już taką jedną na oku może się uda.

Gość dawać pomysły
Ja z tęsknoty nie mogę już nic przełknąć 5 dzień. Czuję straszny głód ale za cholerę nie mogę nic zjeść. Lodówka pełna a ja po prostu nie potrafię nawet się zmusić do zjedzenia. Jakaś paranoja!

popatrz na to z innej strony, zrzucisz nieco sadła :)

Gość dawać pomysły
do Ducha Jarka kolego, obstrukcja to inaczej zatwardzenie, więc brak toalety na przestrzeni 100 km nie zdałoby egzaminu w tej sytuacji :p

Gość Opstrukcja
a czym w takim razie jest INSTRUKCJA? he?

Gość dawać pomysły
problem w tym, że mi tak naprawdę nie potrzeba zrzucania sadła. strasznie schudłam przez ten czas i mam cienie pod oczami i jest mi słabo. chciałam pobiegać, iść na basen ale nie mam na nic siły.

a ty też zostałaś odrzucona ?

co ?

Gość Ewellinka
wiem, że nie mnie pytasz... ja nie zostałam, wprost przeciwnie ale jak sobie pomyślałam że ktoś kogo odrzuciłam mógły mieć już kogoś innego na oku to aż gorąco mnie się zrobiło

Gość hemmmm
a skąd te domysły to tylko przez domysły ?

Gość Ewellinka
szkoła kafe:D

Gość dawać pomysły
tak, niedawno. zostawił mnie dla innej. ja nie potrafię się z tym pogodzić. utrzymujemy nadal kontakty. chyba nie powinnam w to się wplątywać.

Gość odpowiedzi.
Co za odpowiedzi-bez sens. Bywa tak,że nie zapomina się nigdy! nigdy! k**** i pier******, że czas pomaga, jest tak głupi jak to że gruszki rosną na wierzbie. Nie myślisz, o kimś od roku ale przychodzi dzień kiedy tego kogoś spotykasz i wszystko zaczyna się od początku! Czasem tak głęboko się pogrążasz że nijak się ma zapominanie.

czyli podsumowując ja mam 10 rad: 1. zerwanie kontaktu 2. wyrzucenie wszystkich numerów 3. wyrzucenie wszystkich pamiątek 4. myślenie o czymś innym 5. inny obiekt zainteresowań :) 6. niepostrzeganie, nieporównywanie nowej znajomości przez pryzmat starej 7. więcej ruchu, sportu 8. więcej głośnej muzyki 9. obojętność 10. podsumowanie wad tego kogoś Jakby ktoś miał więcej to niech dopisze od numeru 11. i numerujmy kolejno. I niech mi nikt nie pier..... ze jestem jakiś głupi czy co. Niestety ludzie mają tez dusze i tak to potem jest..........

Gość ludzie-srudzie
mają dusze???:-D:-D:-D NIEŚMIERTELNE???:-D Zapewne z tego powodu marzą o zapomnieniu i o licznych Miłościach:-P

Gość Czipsor
Moi drodzy nieszcześliwie zakochani :)) Po pierwsze świat jest jaki myslisz ze jest... Jeżeli jestescie zakochani w kims kto was nie kocha to znaczy ze w was jest problem nie w tej osobie która was odrzuciła. Relacja z partnerem to inaczej nasza relacja z rodzicem czyli córka-ojciec, syn-matka. W dorosłym zyciu przenosimy schemat tej relacji na naszych parterów. Czyli jezeli dziewczyna Cie nie chce to zadaj sobie pytanie... jaka mam relacje z matka ? dlaczego matka mnie odrzucała? dlaczego musze zawsze być porzucany? Wzorce odrzucenia sa czesto zwiazane z porodem... Może matka chciala zebys był dziewczynką ? To jej chwilowe niezadowolenie przyjoles jako niemowlak jako jedyna słuszna filozofie i potem sie dziwic ze Cie dziewczyna nie chce.... no nie wiem jak bylo w twoim przypadku przyczyn moze byc wiele trzeba szukac w SOBIE :)) I Naprawde ludzie przestancie sobie marnowac zycie na dreczenie sie !!! Słyszałam kiedyś fajny cytat: "Stac mnie na to zeby byc z kim chce" A was stac ? Na bycie z kims kogo kochacie i kto WAS KOCHA ? Mysle ze stac bo kazdy zasługuje na MIŁOŚĆ duzo pełniejszą niz ta z wasza ex.... Co wam daje to cieprienie po niej ? Dlaczego nie wyobrazacie sobie ze mozna żyć bez zranien i zalu ?