Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość someone brutally casted by You

Co robić żeby zapomnieć i wymazać kogoś w kim się zakochało z pamięci ?

Polecane posty

Gość someone casted....
Mi już w sumie przechodzi. Ogólnie nie narzekam bo trochę to trwało. Pomysł z wyrzuceniem wszystkiego był trafiony. Jeszcze tylko wspomnienia czasami mnie czasem męczą ale przejdzie :) Pomogło chyba nawiązanie z kimś nowej znajomości, może coś z tego wyjdzie do trzech razy sztuka...

Gość someone new
Jako autor tego tematu mogę już powiedzieć że mi przeszło. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to niech się nie użala nad sobą to nie ma sensu. Niech nie wiesza psów na innych bo to też jest bez sensu. Skoro nie wyszło to tak miało być po prostu i nic nie jesteście w stanie zrobić, przyszłość jest już pisana i nie zmienicie jej :) Jest jedno co trzeba zrobić - wyciągnąć wnioski ze swoich błędów i błędów drugiej osoby. Przeanalizować je i zobaczyć co się zrobiło źle i co można poprawić żeby tego nie powtórzyć!! Nie traktujcie tego okresu jak stratę czasu. To wcale nie będzie strata jeśli zobaczycie własne błędy i je naprawicie. Ja w każdym razie wiem na czym stanęła sprawa i co zrobiłem źle. Jednym słowem trzeba sobie uświadomić że tak nie miało być i wyrzucić wszystko co związane z tamtym okresem. I próbować poznawać kogoś bardziej odpowiedniego.

Gość MyMohitoMo
najlepiej nie rozdrapywać starych ran

Gość 7 lat szukam
bardziej odpowiedniej i juz nie znajde

Gość znajdziesz
wiecej wiary w siebie...

Gość właśnie się dowiedziałam
Słyszałam kiedyś fajny cytat: "Stac mnie na to zeby byc z kim chce" A was stac ? Na bycie z kims kogo kochacie i kto WAS KOCHA ? Mysle ze stac bo kazdy zasługuje na MIŁOŚĆ duzo pełniejszą niz ta z wasza ex.... Co wam daje to cieprienie po niej ? Dlaczego nie wyobrazacie sobie ze mozna żyć bez zranien i zalu ? To nie sztuka zmienic partnera jak rękawiczkę... Sztuką jest zaakceptować i pokochać POMIMO wszystko. Krok, potem kolejny....nie, nie hipotetyczne "uczucie" jest tu kluczem. Kluczem JEST CHĘĆ OBU STRON