Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....MoTyLeK....

Motylek - dlaczego tak mało kobiet go ma?

Polecane posty

Gość .....MoTyLeK....

zapraszam do rozmowy

Gość coto....
a co/kogo ma?

Gość ehinacea klosterfrał
anorektyczki :/

Gość ChelD
Kwestia genetyczna.

Dlatego,że nieprawidłowości i deformacje występują rzadziej,to chyba oczywiste.

Gość a co mi tam ....
a co to takiego?

Gość bardzo brzydka dziewczyna
To takie rozciągnięte wargi. Dolne.

wcale nie tak mało. wystarczy chociażby wpisać w Google \"duże wargi sromowe\", a wyskoczą fora liczące dziesiątki czy setki wpisów dziewczyn z taką \"DEFORMACJĄ\"- (kocyk). wystarczy również poczytać w odpowiednich miejscach (to również kieruję do Kocyka), żeby przekonać się o idiotyzmie własnych wypowiedzi.

Cyprysek_90- proponuje poczytać chociażby wywiad w którymś z ostatnich numerów Angory,żeby dowiedzieć się to co jest oczywiste.Chirurg zajmujący się plastyką narządów płciowych wypowiadal się co jest normą a co nie. I nie trudno zgadnąć,że jeśli wargi noszą nazwę \"mniejsze\" to znaczy,że nie powinny wystawać z tych \"większych\" :o

\"małego członka (to do Kocyka)\" To,że mam duzą łechtaczkę nie znaczy,że ze mozna ją nazywac malym czlonkiem :classic_cool: Nie jestem posiadaczką idealnego cipska,bo i po co komu takie,nie służy to do oglądania,ale fakty pozostają faktami.Wargi mniejsze nie noszą tej nazwy bez powodu,ale teraz jak widać chcą zmienić klasyfikacje bo idiotki mają kompleksy.Cipa to tylko cipa.

\"proponuje poczytać chociażby wywiad w którymś z ostatnich numerów Angory,żeby dowiedzieć się to co jest oczywiste.Chirurg zajmujący się plastyką narządów płciowych wypowiadal się co jest normą a co nie.\"- tak, chirurg prawdę Ci powie... ;) a czy ty, będąc lekarzem, nie chciałabyś zarabiać więcej? również czytałam wypowiedzi chirurgów plastycznych na ten temat,ale potrafię oddzielić normalne wypowiedzi od tych, które mają namówić kobiety na bezsensowne operacje. z innych, obiektywnych źródeł wiem, że duże wargi sromowe są normalne i częste. co więcej, zapytałam moją panią ginekolog, czy powinnam poddać się operacji skracania warg. spojrzała na mnie jak na wariatkę i powiedziala, ze moja cipka nie odbiega od normy i że nawet nie zdaję sobie sprawy z tego, ile kobiet ma motylki...

Gość a psik
chyba nie tak malo:) na 7 moich dotychczasowych partnerek motylki mialo 3. statystycznie wiec, jakies 40%:D:D:D

18:47 [zgłoś do usunięcia] Kocyk Cyprysek_90- proponuje poczytać chociażby wywiad w którymś z ostatnich numerów Angory,żeby dowiedzieć się to co jest oczywiste.Chirurg zajmujący się plastyką narządów płciowych wypowiadal się co jest normą a co nie. I nie trudno zgadnąć,że jeśli wargi noszą nazwę "mniejsze" to znaczy,że nie powinny wystawać z tych "większych" pewnie to był artykuł sponsorowany i dzięki niemu chcieli zachęcic kobiete do plastyki narządów płuciowych za gruba kase. Powiedz znawco co może dolegac kobiecie z taką budowa. Absolutnie nic:) To tak samo jak męski penis każdy jest inny, prosty, skrzywiony pewnie nawet zwiniety w serpentyne byłby uznany za normalnego przez niektórych

Gość motyl_ki
Jestem zapewne od Was duzo starsza, a więc wychowałam sie w czasach kiedy nie było dostępu do internetu a gazety erotyczne były tylko z przemytu. Mam motylki i do glowy mi nie przyszło, że odbiegam wygladem od jakieś niby normy. Przeżyłam juz sporo lat, zaden z moich partnerow nie czuł obrzydzenia uprawiając ze mna seks i żaden nie dał mi nogdy do zrozumienia, że cos mu się w tym wgledzie nie podoba. Moze to i dobrze, że nie dorastałam w dzisiejszych czasach bo nie stworzyłam sobie jakiegoś kompleksu. Dziewczyny - wyluzujcie !!! i uwierzcie mi, ze wyglad Waszej ci...ki nie ma najmniejszego znaczenia !

a ja mam motylek.. i wstydze sie z kim kolwiek uprawiac seks.. uwazam ze takie cipski sa brzydkie..

Gość madziattt
o rany,jedne mają motylka,inne nie,wszystkie sa piękne :P

Gość liberal girl
smieszy mnie to oglądanie swojego ciała kawałek po kawałku :) co z tego że cipka będzie bułeczką jak u dziewczynki, .. to nie ma znaczenia przecież Człowiek jest całością - i ta całość dopiero jest piękna lub nie.