Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bierkaaa

Włosy FOTO doradzcie mi.

Polecane posty

Gość bierkaaa

zniszczone jak widac.. prostuje od 5 lat wlosy codziennie mam ani nie krecone a ni nie proste.. chcialabym je zapuscic jak sie czesac zeby jakos zapuscic te wlosy.. strasznie mi sie łamią i sa sianowate a z przodu sa krotsze niz z tylu i to mnie najbardziej deneruje ze tych z przodu zapuscic nie moge przynajmije do tej dlugosci co sa z tylu. Czy znacie jakies kosmetyki do wlosow zeby nie trzebabylo prosotwac albo cos ech.. nie wiem juz co zorbic bo jakbym miala chodzic tak jak na zdjeciu to nie jest mi dobrze , zle sie czuje w takiej fryzurze http://img25.imageshack.us/img25/6302/wosys.jpg

Gość bardzo fajne
ja mam podobne - i myślę, że takie są najładniejsze na świecie - bo moje! Dlaczego nie możesz zapuścić z przodu???? Po prostu nie prostuj więcej, podcinaj końcówki, wcieraj odżywki - i będzie ok.

Gość bierkaaa
no własnie nie moge jakos zapuscic bo mi sie strasznie łamią..:(

Gość bardzo fajne
Bo na to potrzeba czasu - jak na wszystko. Albo zrób jakąś fajną, krótką fryzurkę u dobrej (!) fryzjerki i wykorzystaj to, co ci się nie podoba jako atuty!

Gość mi się te włosy podobają
bardoz małe zdjęcie zrobiłaś i słabo widać ale nie są złe. właśnie ładne takie falowane.