Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wykanczam sie

Polecane posty

jak przestac plakac, juz prawie rok, jak jest z nia, chociaz przychodzil do mnie bo nie potrafil sie zdecydowac, my bylismy prawie 5 lat. ich opisy do siebie plany na przyszlosc, bylam tak bardzo naiwna wierzylam ze kocha a dla niego bylam tylko do seksu bo kocha ja. cale zycie moje krecilo sie wokol milosc, dla mnie to cos najwspanialszego, a teraz ona kocha jego on kocha ja a ja jego ciagle przez tyle lat. nienawidze siebie, nie potrafie sobie pomoc, staczam sie, czuje ze ogarnia mnie wielka pustka, i te wspomnienia. oni beda juz na zawsze razem, nie ma w jego zyciu miejsca dla mnie a w moim on jest najwazniejszy. moj blad. nic mi nie pomaga, zyje bo nie chce skrzywdzic rodziny. chociaz moje zycie to porazka, kiedys bylam taka szczesliwa ,pelna zycia a dzis nie chce mi sie nic, nie potrafie przezyc tego ze dawal mi nadzieje ze wroci tak bardzo mu wierzylam a on na koncu oznajmil ze bylam tylko do seksu po tylu lactach zwiazku... czuje sie jak szmata, ona nic nie wie nie mam serca jej powiedziec ze ja zdradzal, chociaz to ona sie wpieprzala w nasz zwiazek. jesli on ja naprawde kocha nie moge mu psuc zycia tez pragne zaczac zyc swoim zyciem ale nie potrafie cale dnie mysle o nim nie potrafie przestac :(

Gość czy ten pan i pani
głupi kutas nie przejmuj sie

ale jak ? to moja wina nikt mnie nie rozumie nawet ja siebie sama ze tak bardzo go jeszcze kocham

Gość lisiczka piekna
zachował się wobec ciebie jak najgorszy skurwys..., oszukiwał i zwodził, wykorzystywał, perfidnie manipulował. To jest zły człowiek, bez skrupułów, nieczuły i podły-pomysl o tym, czy chciałabyś aby taka kanalia była ojcem twoich dzieci????? a co do tej panny-a powiedz jej o jego zdradach, nie miej oporów, taka mała zemsta.

Gość misia18121986
a ile masz lat? mam podobna sytuacje,z tym, ze on mnie nigdy nie zdradzil, ale jak zostawil pol roku temu to krotko po tym zaczal byc z inna. Chyba sie kochaja skoro sa ze soba a ja andal kocham jego, tak bardziutko.. swiat sie zawalil ale zyje dalej ,sama bo nie potrafie juz kochac...

mloda jestem, mam dopiero 21,ale czuje ze ja juz tez nikogo nie pokocham a nawet sie nie staram. on sie zazeka ze mnie nigdy nie zdradzil jak bylismy razem a jazdradzal ze mna ale twierdzi ze seks z byla to nie zdrada, tylko nie pomyslal ze daje mi w ten sposob nadzieje bo ja naprawde sie ludzilam ze wroci a on z premedytacja to wykorzystywal. nie powiem jej tego nie mam serca chociaz wiem ze to ona tez duzo w moim zwiazku namacila, ale nie bede taka jak ona. a pozatym grozil mi a ja nie potrafie zrobic tego bo boje sie ze mnie znienawidzi a wtedy to wogle nie wytzymam tego, nie potrafie zyc z tym ze on przy niej jest inny lepszy, ze planuje z nia slub a ma dopiero ponad 20 lat a ona 22.

Gość lisiczka piekna
twoja miłość to chora miłość:( Poniżył cie , oszukał, grozi a ty go "kochasz". Z czasem zrozumiesz, że nie można kochać kogoś takiego...jesteś jeszcze bardzo młoda i zaręczam ci, że spotkasz na swej drodze wspaniałego człowieka, który cię pokocha i będzie szanował... czas...on wszystko ukoi a za 10 lat będziesz wspominać byłego z obrzydzeniem bo jeżeli tak się z toba obchodzi to nic nie jest wart. Mogłabyś być z człowiekiem, który tak cie potraktował? wątpię...tak tylko ci się zdaje, bo teraz nie możesz go mieć...To wesz...:(

Gość czar pryska
twoja sprawa

chcialabym zeby tak bylo i to bardzo bo to ja sie zachowuje jak go idealizuje i bronie to jest naprawde chore.