Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inna666

Czy jest sens wchodzenia w zwiazki?

Polecane posty

Gość Inna666

No wlasnie...jak czytam te rozne topiki jak "mezus po 40 zatrudnil mloda kurwe do pracy a zonka rozpacza ze ja przeleci","ze chlopaczek zdradza swoja luba na gg" itp to zastanawiam sie jaki jest sens wchodzenia w jaki kolwiek zwiazek... To takie przerazajace!Chyba lepiej byc lesbijka,kobieta rozumie kobiete,obawia sie tego samego co jej kochanka i wie czego kobieta potrzebuje,bedzie jej dawac samo szczescie i radosc... A chlop?to pies,nic nie warte bydle,kundel co mysli tylko o sukach! Ale nie kazdy... Do tego mam straszne kompleksy,uwazam sie za brzydka mimo iz slysze czasami jaka to ladna jestem itp Chyba nigdy nie wejde w zaden zwiazek.po chuj mam za jakis czas cierpiec tak jak te dziewczyny/kobiety z forum?:-O

Gość nie ma sensu

Gość Inna666
ja tez tak sadze:-O nieliczni sa wierni,wspaniali mezczyzni ale zdarzaja sie raz na tysiac a wszedzie te bure kundle!:-O A jak czytam np ten topik tej kobiety ktora obawia sie o mezusia-szefa ktory ma chrapke na mlodego kurwiszona to bardzo jej wspolczuje i gdy wcielam sie w jej role,wiem jedno,zostawilabym go bezpardonowo,nie dalabym sie tak zgnebic i ponizyc,pokazac ze jestem gorsza...w zyciu!i zeby nie bylo,jestem baaardzo mloda dziewczyna a nie dojrzala kobieta:(

Gość Inna666
hmmm nikt sie nie wypowie?:-O

Gość facet co lubi biust C
Myśleć a robić to dwie różne rzeczy gdyby faceci robili to o czym myślą świat byłby zupełnie inny , bardzo inny a jest jaki jest. Ja myślę intensywnie o kobietach a moje życie erotyczne jest ubogie jak pustynia błędowska w zwierzynę łowną . Sensu może brak ale samemu żyje się kiepsko bo od rana wszystko samemu jak człowiek chory to też wszystko musi sam... jak się cieszy to też sam więc o kant dupy tą "samotną wolność"....

Gość nie ma sensu
no moze nie kazdy, ale wiekszosc !! i gdzie takich szukac ???

Gość myrevin ty sieroto
samce zawsze zdradzaja patalchu !!

Związki nie mają sensu! Po co mi fochy, wieczne zrzędzenie, niezadowolenie, intrygi, złośliwości, manipulacje (czy chociażby nieudolne próby), obsesyjna zazdrość (np. jak chce się podwieźć gdzieś koleżankę itp. :p ), boląca głowa, rozpieprzanie kasy i tysiąc innych rzeczy? Po co to komu? :) :p