Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem ja na pomarańczowo

Jaka jest kobieta spod znaku Bliźniąt? Wasze obserwacje

Polecane posty

Gość to sem ja na pomarańczowo

Gość matje85
odpowiem na przykladzie wlasnej dziewczyny: -ma dwie natury -duze poczucie humory -ciekawska -wiele zainteresowan jednak tylko pobieznych -ciagle musze byc o krok przed nia - caly czas zaskakiwac, bo szybko sie nudzi -temperamentna w sypialni -otwarta -uzdolniona lingwistycznie -wszystko co robi chce robic jak najlepiej -czasem zakrecona ;)

-temperamentna w sypialni ( tu tylko dodam że nie w jednej ) :P Reszta myślą że do kobiet z pod tego znaku pasuje. :classic_cool:

Gość Brzydsza od BzyDuli
miałam jedna kolezanke.. inetligetna..fakt...wyobraznie miała.. ale byla bez zusmiechu..ciagle powazna..

Gość matje85
Myrevinie no na razie jest grzeczna :P ale jak juz pisałem szybko sie nudzi i muszę stawac na glowie - troche to meczące fakt ale oplaca się :D:D:D

Zgadzam sie z pierwszą wypowiedzią :D bom sama bliźniak :D To co Myrevin naskrobał to chyba tyczy sie jakiegoś skrajnego przypadku :O

Gość matje85
brzydsza- no wlasnie to ta druga natura, wydaje sie ze jest powazna, ale przy dluzszej znajomosci ona sie otwiera i pokazuje swoja drugą twarz. Z moją kobietą też tak było. Wszyscy mowili, ze jest taka fajna, rozesmiana, lubi zartowac, a mi sie z poczatku wydawalo, ze jakis z niej mruk :P Dla facetow ktorzy lubia mile zaskoczenia i nie irytuje ich te zmienne oblicze i nastoje polecam:D

Myrevinie no na razie jest grzeczna } Podkreśl sobie frazę "na razie". :P Znam ze ze trzy, żadna nie była wierna.

Myrevin to złe kobiety poznałeś :O albo tak jak kolega pisze ,nie umiałeś ich ciągle czymś zaskakiwać :O czyli ogólnie nudy z tobą były :O

jest straszna :o Osoby spod znaku bliźniąt w szczególny sposób doświadczają dwoistości swojej natury. Bliźnięta należą do trygonu powietrza. Są inteligentne, pomysłowe, pełne inwencji i bardzo komunikatywne. Lubią logiczne myślenie, literaturę i sztukę. Ich planetą opiekuńczą jest Merkury - planeta możliwości, zdolności umysłowych i komunikowania się, dlatego też Bliźnięta są zawsze dobrze poinformowane o wszystkim, ciekawe świata, uwielbiają podróże, ruch i działanie. Niezależnie od wieku pozostają młode duchem. Przeważnie wszechstronnie uzdolnione, mają zdolności adaptacyjne w wielu zawodach, przede wszystkim potrzebują być w ruchu i mieć dostęp do informacji. Często mają dwie prace. Mają dar współdziałania z ludźmi i wpływania na nich. Przeważnie są sangwinikami dlatego też są lubiani i mają wielu przyjaciół. Łatwo adaptują się w nowym otoczeniu. W miłości i związkach fascynują ich przeciwności,są namiętne, pełne pomysłowości i skrajne w zachowaniach. Ich mottem jest komunikacja między ludźmi, ruch, działanie, informacja. Bliźnięta lubią być dobrze poinformowane, często bywają posądzane o plotkarstwo, oraz nieumiejętność zachowania tajemnicy. Są niezwykle "humorzaste" i często popadają ze skrajności w skrajność- od euforii po rozpacz, od miłości do nienawiści. Mają kilka osobowości naraz, dlatego też są mało przewidywalne, nigdy nie wiadomo jak mogą się zachować. W miłości i związkach lubią częste zmiany i silne wrażenia. Są niestabilne uczuciowo, ponieważ ulegają łatwo nowym fascynacjom. Nie czują się dobrze, kiedy mówi się o uczuciach, nie lubią deklaracji ponieważ często nie mogą ich dotrzymać. Wolą luźne związki i układy. Często są niedyskretni. Są nerwowe i nadpobudliwe, co może je wpędzić w bezsenność i kłopoty z żołądkiem oraz sercem. Manipulowanie innymi, przychodzi im z łatwością, lubią intrygować. Monotonne życie może je doprowadzić nawet do choroby, łatwo je wyprowadzić z równowagi. or W znaku Bliźniąt znajdują się osoby o żywej wyobraźni, bardzo inteligentne, wszechstronne, komunikatywne, pomysłowe, kontaktowe, bystre, zręczne, łatwo przyswajające informacje. Ludzie spod tego znaku potrafią bardzo łatwo zjednywać otoczenie, mają duże grono znajomych i przyjaciół, są bardzo lubiani i szanowani. Są ciekawi świata, przebojowi, lubią podróże, ruch, działanie, zdobywanie wiedzy i informacji, wszystko to, co nieznane i niezdobyte. Wszechstronność, wrażliwość na piękno, elastyczność, duże zdolności przywódcze, ambicja, zdolność logicznego myślenia, dyplomacja to także cechy Bliźniaka. Bliźnięta to także osoby pełne sprzeczności i wahań, kapryśne, nadwrażliwe, nie znoszą krytyki. Lubią się wyróżniać sposobem ubierania i swoim zachowaniem, bardzo cenią niezależność, nie znoszą ograniczeń. Cechuje ich dwoistość natury. W miłości cechuje ich namiętność, pasja, ciekawość drugiej osoby, ale z drugiej strony, nie ma, co liczyć na ich wierność i oddanie. Bliźnięta są niestabilne uczuciowo, wolą życie w luźnych związkach, nie cierpią składania deklaracji.. Często denerwują partnera swoją huśtawką nastrojów, zmiennością, popadaniem w różne stany emocjonalne i ze skrajności w skrajność. Ludzie spod tego znaku są nieobliczalni, ciężko ich rozszyfrować i przewidzieć jak się zachowają w danej sytuacji. Skłonni do intryg i manipulowania. Bliźnięta są dosyć mściwe, lepiej nie wyrządzać im krzywd, gdyż długo chowają w sobie urazy i rzadko o nich zapominają. Brakuje im samokrytycyzmu, Bliźnięta uważają, że są najbystrzejsze, nieomylne i zawsze mają racje. 200% prawdy.

Tak jestem nudny, ale wiedziały gały co brały. Po za tym , fajne usprawiedliwienie dla zdradzającej osoby. Partner, partnerka był/a nudny/a. 🖐️

Niop ja tylko z tego wszystkiego wykreślam plotki :O nie lubię plotkarstwa bo mnie to nudzi ,dlatego też nie mam nikogo, w kręgu znajomych kto truł by mi dupę plotami z miasta ,kraju i ze świata :O

ha ha, nie no nie przesadzajmy z ta niewiernoscia :-) a i tak wszystkie horoskopy by dobrze bylo traktowac z ;-)

Myrevin - źle trafiłeś, ale nie wrzucaj z tego powodu wszystkich do jednego wora.... Ja tam też za plotami nie przepadam- tzn. posłuchać mogę, ale nie przekazuję dalej jeśli dotyczą moich bliskich znajomych:P Umiem trzymać język za zębami.

Myrevin :D słoneczko ,napisze to może inaczej bo sie źle zrozumieliśmy :D widocznie dziewczyny te nie były ci pisane :D Z resztą znaki zodiaku nie mają nic wspólnego z charakterem człowieka ,mój michu jest lwem i ma tak samo zmienną naturę tyle że bardziej wojowniczy jest :D

może i nie mają, ale cholera część mi się zgadza:D To samo koleżankom spod innych znaków:D

myrevin ty stary dziadzie :D dziewczyny nie były ci pisane :D buahaha ;) on ma z 50 lat i wnuki :D myrevinku 👄

Zgadzam się całkowicie do charakterystyki Bliźniąt:D Jestem identyczna jak w tym opisie ale niestety strasznie nerwowa co juz nie jest za fajne...

do mnie z opisu robaczek41 nie pasuje tylko Bliźnięta są niestabilne uczuciowo, wolą życie w luźnych związkach, nie cierpią składania deklaracji.. Bo akurat ja jjestem stała w uczuciach, ale ta zmienność popadanie w skrajności w skrajnośc to 200% prawdy( miałam ostatnio jakieś 4miesiące temu tak, żę powiedziałam iż po ślubie od razu staramy się o dziecko, a potem po jakiś 2 miesiącach mi tak przeszło, że narazie dzieci nie planuje) nerwowość ojj tak bardzo szybko się denerwuje. Ale i tak kocham mój znak zodiaku :)