Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorące wargi 4

prawie gwałt - czy mam iść na policję????

Polecane posty

Gość gorące wargi 4

Witam, Co mam zrobić, czy mam zgłosić próbę gwałtu?? Młody chłopak, może 18-letni zaczepił mnie na szlaku turystycznym, bo szedł w tą samą stronę. Rozmawialiśmy jakiś czas, gdy zaczął mi oferować sex w krzakach. Pytał kilkanaście razy czy chcę to zrobić, a ja mu mówiłam że wykluczone. Byłam bardzo poważna i radziłam mu żeby przestał, bo i tak się na to nie zgodzę. Szliśmy jednak dalej, a on przestał nalegać. Pomyślałam że mu się znudziło. No i szlak zaczął wchodzić w las. Chłopak wtedy po prostu wyjął fiuta ze spodni, wziął mnie przewrócił i zaczął się dobierać. Ja - totalnie spanikowana, nawet nie krzyczałam. Siłowałam się z nim a wreszcie go zaczęłam gryźć. Na to on odszedł pół kroku, zwalił sobie konia i powiedział coś takiego: "Sory, myślałem że jest z ciebie koleżanka. Naprawde przepraszam. Może chcesz papierosa? Proszę cie nie idź na policje. Pójdziesz? " Powiedziałam mu że to co zrobił jest przestępstwem, i ruszyłam super szybko pod górę. Było wtedy już zupełnie ciemno, ale udało mi się dotrzeć do schroniska. Dzisiaj wróciłam do domu i myślę czy wrócić tam i zgłosić tą próbę gwałtu. Wiem jak ma na imię, w jakiej miejscowości mieszka i że uczy się na mechanika samochodowego. (pod warunkiem że to, co o sobie powiedział jest prawdą). CZY JEST SENS JECHAĆ TAM NA KOMISARIAT I TO WSZYSTKO OPOWIEDZIEĆ?

Gość nudynudywymyślciecościekawegoo
zgłosić

Gość nudynudywymyślciecościekawegoo
bo może kogoś naprawde zgwałcić!! wiec lepiej zgłoś

Gość gorące wargi 4
Dowód jest w postaci ugryzienia, ale musieliby znaleźć chłopaka szybko.

Gość koniecznie zgłoś
jeśli tego nie zrobisz, poczuje się bezkarny i za jakiś czas spróbuje ponownie i być może złamie komuś życie niejedna dziewczyna przez gwałt popełniła samobójstwo jeśli zgłosisz to na policję to kogoś uratujesz proszę zrób to

Gość gorące wargi 4
Nie znam się na tym, co jest odpowiednim dowodem. Może moje zeznanie? Chcę tylko żeby panowie policjanci sobie zapisali to zdarzenie i dodali do statystyk (jeśli potrafią prowadzić statystyki albo chociaż zeszyt) ;]

Gość Sylwi84
Zgłoś, jak najbardziej. Masz szczęście, że już nie mógł wytrzymać i spuścił się obok ciebie. zamiar miał W TOBIE. policja jak najszybciej.jego następna ofiara na 99% nie będzie miała twojego szczęścia.

Gość znudzonyyyyyy
powinnaś . ale jeśli to jego pierwszy i ostatni raz to zmarnujesz mu życie

Gość Sylwi84
JEMU marnuje zycie??? a jesli on wytzrymałby dłużej i skonczył to, co mial zamiar zrobić, to też JEGO zycie byłoby zmarnowane?? na policję jak najszybciej. niech takie swinie nie hasają na wolności w poszukiwaniu kolejnych ofiar.