Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolineczka583

Po jakim czasie zmywa sie rozjaśniacz ze włosków?

Polecane posty

Gość karolineczka583

Kupiłam sobie rozjaśniacz Super blond z Joanny do pasemek i chciałabym wiedzieć po jakim czasie schodzi on z włosów, bo myje je codziennie. I jestem też ciekawa czy zejdzie po dwóch miesiącach? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam:*:*:*

Gość a w życiu
ci nie zejdzie. Rozjaśniacz to nie szampon koloryzujący i włazi w strukturę włosa na stałe.

Gość kotka222
żartujesz??/rozjaśniacz ci ie zejdzie

Gość ewelekaaaa
no wlasnie piep.. robaczku. rozjasniacz rozjasnia wlos na stale i nie schodzi. ile macie lat ze takich podstawowych rzeczy nie wiecie

Gość rozjasniacz
rozjasniacz jak sama nazwa wskazuje rozjasnia i jak juz ktos wyzej napisal nie zmyje sie... mozesz przykryc farba albo czekac az ci wlosny odrosna i wrocisz do naturalengo koloru

Gość gość
Ja rozjasnialam wlosy wiele razy, jesli pomalujesz szpaponetka to pozniej Ci troche zejdzie.

Gość gość
Rozjaśniacz schodzi moi kochani, oczywiście zależy od mocy tego rozjaśnienia . Jeśli zrobiłaś mega blond to niestety nie zejdzie , jeśli lekko jest ok . Do 30 myć schodzi spokojnie :)

Gość gość
Odważna jesteś, sama rozjaśniasz włosy :D

Gość gość
Ja mam pytanie do tematu czy jest rozjasniacz ktory sie zmywa czy szamponetka tylko taka ktora bedzie mocno barwic wlosy?

Gość gość
albo rozjasniasz albo FARBUJESZ :O jakim cudem ma ci ROZJASNIONY wlos wrocic samoistnie do normalnego koloru??? teraz czekaj az ci odrosnie :O