Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaGitarrrra

chyba mi odbiło!

Polecane posty

zawsze zlewałam facetów jak się dało, rzadko któremu dałam szansę. wkurzali mnie i w ogóle. a teraz mi chyba się popierdzieliło w głowie, bo otwieram się na związek... do tej pory unikałam tego jak ognia, nie dlatego, ze sie balam zaangazowac ale dlatego ze uwazalam ze faceci mysla tylko fiutkami. co mi sie stalo? to straszne!!!!!!

Gość KarolinaMonikaIza909
zakochałas sie kochanie... ja za to mam tak obecnie jak ty w przeszłosci :P

Gość czar pryska
bo mysla, widocznie ty zaczelas myslec cipka

Gość wynajmij detektywa
pewnie się zakochałaś mam podobnie jak Ty, unikam związków ale poznałam kogoś i mimo że go już nie widuję nie mogę o nim zapomnieć. Czary jakieś... może;)

Gość czar pryska
ale masz chcice

ale jesli mi tez sie marzy zwiazek to dlaczego warcze na kazdego faceta jakbym miala wscieklizne? :D zreszta czy ja o tym marze... pewnie by mi sie szybko znudzilo jak zawsze :P

Chyba mamy podobne charaktery, ja tez nie umiem byc mila, "slodka idiotka" trzepoczaca rzeskami, latwiej mi przychodzi bycie kumpela, a mezczyzni chyba nie lubia takich kobiet... ;/

Gość wynajmij detektywa
królewno jak zejdziesz do 58 sami się znajdą :) powodzenia

Gość wynajmij detektywa
jak się znajdzie właściwy przestaniecie warczeć tylko będziecie zachowywać się jak anielice ;)

ale ja wlasnie potrafie byc slodka i jestem taka bo chce zdobyc faceta a jak on juz padnie to szukam nastepnego. no i tak wygladaja moje "zwiazki" :P zreszta jestem swietna aktorka i moge grac i slodka lolitke i kumpele do rany przyloz :D

Gość epikur44
Polecam wyść na spacer

Wynajmij detektywa: nie odchudzam sie dla facetow tylko dla siebie, mezczyzni nie sa warci wyrzeczenia sie slodyczy - zycie mnie tego nauczylo;p, ale na szczescie tez tego, ze trzeba sie ich wyrzec (slodyczy nie mezczyzn!;p) a pozatym nie wiadomo, kiedy bedzie ten wlasciwy i dlaczego grac przed nim kogos kim sie naprawde nie jest? Chociaz z aktorstwa mysle, ocene mialabym calkiem niezla... ;-)

Gość no zobaczymy..
jak dlugo bedziesz grala..Aktoreczko:)

Kazdy w zyciu ma kilka masek, zmienia je w zaleznosci od sytuacji, ale staram sie tego nie naduzywac, nie jestem aktoreczka jak mnie ironicznie nazywasz, po prostu umiem sie dopasowac do wielu sytuacji, ale nie robie tym nikomu krzywdy ;-)

ja tez nie staram sie robic krzywdy nikomu ale jak jestem po prostu mila i slodka bo taka jestem z natury to faceci od razu sobie cos mysla i pozniej wychodza z tego dziwne historie.... troche mnie to wkurza

juz taka jestem ze dla kazdego mam mile slowo i usmiech a niektorzy mysla ze to podryw jest i w sumie zaczelam myslec ze robie to specjalnie....