Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pestkusiaa

Stosunek przerywany

Polecane posty

Gość Pestkusiaa

Kochałam się z moim facetem bez prezerwatywy cały stosunek odbył się bez niej ..do wytrusku jednak nie doszło we mnie wyciągnał penisa chwilke posbie walil i wtdy dopiero sie spuscił czy jest jakaś mozliwość że moglam zajsc w ciąze???...Glupie komentarze sobie darować @

jakas zawsze tam jest.. niby przez ten plyn ale jest to bardzo mala prawdopodobnosc bo podobno w tym plynbie sa plemniki nie zdolne do zapłodnienia :) nie martw si ena zapas 🌼

Gość Pestkusiaa
no wlaśnie bo ten płyn mnie zastanawia nie wiem jak tam z nim jest do konca i temu sie boje no a ze wole sex bez prezerwatywy bo jest lepiej ;p... to sie zastanawiam hehe

Gość bezprzesady
ja mam 2 miesiace wyrwane z zycia przez takie zabawy...juz nie ryzykuje...

Gość Pestkusiaa
no ale w ciąze tez nie zaszłaś przez to ?!?

Gość Pestkusiaa
Ja juz mam nerwice ale nie od tego takze nie grozi mi :D

Gość NATALIE-PORTMANNNN
HISTORIA PRAWDZIWA-MOJA ZNAJOMA ZASZŁA PO STOSUNKU PRZERYWANYM W CIĄŻĘ.ROBIŁA POTEM WSZYSTKO ZEBY PORONIC, NO I PORONIŁA.ZANIM PORONIŁA STRASZNIE ROZPACZAŁA ZE JEST W CIĄŻY,PYTAŁAM CZEMU NIE UŻYLI CHOĆ PREZERWATYWY,A ONA ZE ON NIE KUPIŁ,MÓWIĘ WIĘC CZEMU ONA TEGO NIE ZROBIŁA,TO POWIEDZIAŁA ZE TO OBOWIĄZEK CHŁOPAKA(ZAJEBIŚCIE MĄDRE ROZUMOWANIE,PRAWDA?)PO KILKU MIESIĄCACH SYTUACJA SIĘ POWTÓRZYŁA NIEMAL IDENTYCZNIE!!!!!!-ZABEZPIECZENIA BRAK,STOSUNEK PRZERYWANY,CIĄŻA(TYM RAZEM BYŁ TO INNY CHŁOIPAK),I ZNOWU ROBIŁA WSZYSTKO BY PORONIĆ,NO I W KOŃCU PORONIŁA(A JUZ BYŁO WIDAC BRZUSZEK).NIE WIEM SAMA CZEMU TO PISZĘ,W KAZDYM RAZIE NIE WIERZCIE W ŻADNE PRZERYWANE STOSUNKI I INNE CUDA,TYLKO ALBO ANTYKONCEPCJA NA POZIOMIE,ALBO DARUJCIE SOBIE SEKS,BO NAROBIC DZIECI TO NAPRAWDE ZADNA SZTUKA

Gość my zmężem
stosunek przerywany stosujemy przez cztery lata i nie zaszłam w ciążę. Fakt, ze jak mam dni płodne, to się denerwuję później. No ale jakoś jest.

Gość ewelka ja
no ja 3 lata w ten sposób się kocham z moim i nie ma dzidzi do tej pory.. oboje jesteśmy zdrowi podkreślę

Gość NATALIE-PORTMANNNN
OD DAWNA WIADOMO ZE STOSUNEK PRZERYWANY TO NAJGORSZA Z MOŻLIWYCH METOD ZAPOBIEGANIA CIĄŻY,TO NAWET NIE JEST ŻADNA METODA,POCZYTAJCIE NA TEN TEMAT A NIE WYPISUJCIE BZDUR,BO POTEM CHYBA NIE WEZMIECIE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA DZIECKO POCZĘTE PRZEZ NIESWIADOMĄ MAŁOLATĘ ,KTÓRA ZASUGEROWAŁA SIĘ WASZĄ OPINIĄ.

Gość głupie_dziewuchy
Do bum bum bum -ty niedouczona kretynko poco sie wypowiadasz jak gowno wiesz?i te inne mądralińskie też...bardzo mała prawdopodobnosc?chłopak mojej znajomej wciskał jej taka ciemnotę a ona dziewczyna ze wsi miała o wszystkim zerowe pojęcie i mu zaufała...wpadła za pierwszym razem!Chłopak jak się dowiedział to sie wszystkiego wyparł a ona się zabiła

Gość Pestkusssia
EJ non bez przesady ja mam 20 lat... jestem po okresie wiec dni plodne sie zaczynają zaraz albo sie juz zaczely....jak bede w ciazy to sie nie powiesze przeciez :D...no ale tak sie pytam z ciekawosc ...a co do Pan ktore mowia ze stosuja i nie sa w ciazy to duzo osob w sumie stosuje to i tez nie zachodzą w ciąze ...a Ci co zachodzą to pewnie za pozno wycofują czlonka zpochwy jak juz sperma sie wylewa albo cos...

Gość NATALIE-PORTMANNNN
ALE TU NIE CHODZI TYLKO O CIEBIE AUTORKO,TE TOPIKI CZYTA PRZECIEZ MNOSTWO DZIEWCZYN,KTORAS WYCZYTA ZE KTOS TAM OD LAT STOSUJE STOSUNEK PRZERYWANY I NIE ZACHODZI W CIAZE,POCZUJE SIĘ BEZPIECZNA,A ZA JAKIS CZAS MOŻE BYĆ BARDZO ZDZIWIONA,A JAK PISAŁAM ZADNA Z TYCH MĄDRALI ODPOWIEDZIALNOSCI ZA DZIECKO DZIEWCZYNY,KTÓRA ZASUGEROWAŁA SIĘ ICH WYPOWIEDZIĄ,NIE WEZMIE.LUDZIE POWINNI BRAC ODPOWIEDZIALNOSC ZA SWOJE SŁOWA I NIE WYPOWIADAC SIĘ NA TEMATY,O KTÓRYCH NIE MAJĄ POJĘCIA

Gość widia
trzeba być idiotką aby stosunek przerywany stosować jako metodę antykoncepcji! a gdzie radość z seksu?swoboda?zacofanie totalnei skrajna głupota!

Gość zuzanna99
ile macie lat??

Gość fiffirifi
zgadzam się,głupota totalna

Gość zuzanna99
tylko nie mow ze jestescie nastolatkami.

Gość do n. portman
co ta twoja kolezanka robila zeby poronic? sama sobie wydlubala płód?! nie łatwiej tabletkę po kupic?

Gość fiffirifi
oczywiscieze sa nastolatkami,a kiedy przestaną nimi byc będą mieć już po kilkoro dzieci nie mając pojęcia jakim cudem,skoro stosowały niezawodny stosunek przerywany

Gość NATALIE-PORTMANNNN
NIE WIEM CO DOKŁADNIE ROBIŁA...I TO ZADNA MOJA KOLEŻANKA,MIESZKA NA TYM SAMYM OSIEDLU TO Z NIĄ GADAŁAM CZASEM,TERAZ TO NAWET ROZMAWIAĆ MI SIĘ Z NIĄ NIE CHCE,TO DNO JAK DLA MNIE,BECZAŁA ŻE JEST W CIĄŻY,A ZA CHWILĘ MÓWIŁA ŻE NIGDY BY NIE USUNĘŁA,A WIEM ŻE PIŁA I PALIŁA NA UMÓR,BIEGAŁA JAK SZALONA,CO JESZCZE ROBIŁA TO NAWET NIE WIEM I NIE CHCE WIEDZIEC

Gość stosunek przerywany tzn z
wyskokiem, najprościej porównać do walenia konia przy pomocy głupiej dziewczyny, która przyjemności nie ma żadnej, a pamiątkę w postaci dzidziusia może mieć. Bardzo dobry sposób na ruchanie dziewic, co myślą, że pipka służy do robienia siku, i o orgaźmie słyszały od księdza że to zło i pokusa szatana. Ogólnie rzecz biorąc, metoda ta nieopierzonych małolatów, co ruchać nie umieją i nierozbudzonych dziewczynek :D:D:D:D

- Pestkusia! Większości facetów coś tam leci w trakcie i są tam plemniki. Każda książka w temacie zawiera takie dane. Trochę śluzu, parę tysięcy plemników i potem płacz. To się z biegiem lat nic a nic nie zmienia, dorasta młodzież, bara bara by chcieli, ale żeby tak przeczytać coś porządnego to już nie. A tak w ogóle, to nie ma, powtarzam, nie ma środków w 100% zabezpieczających przed zajściem w ciąże, no chyba tylko szklanka wody.

Gość rybenkaw wodzie
glupoty niektorzy wypisuja, zalezy od partnera! jesli jest dobry w te klocki to nie ma szans na ciaze! Kocham sie juz tak 4 rok i nawet w dni plodne intensywnie, kocham meza i nie bylo by dla nas niespodzianka gdybym byla w ciazy ale nie jestem ...

Gość do rybenkaw wodzie
poczytaj coś niecoś na temat a nie szerz ciemnoty,pewnie bezpłodna jesteś,i dobrze bo dałnyrozmnzać nie powinni,spadaj i nie szerz ciemnoty

Gość do rybenkaw wodzie
Miało być oczywiście :''dałny się rozmnażać nie powinny''.To tyle w temacie