Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

obejrzyjcie to... jak ja na to poptarzałam to łezka mi sie zakręciła

Polecane posty

Gość CAPSIK
a ja nie mogę słuchać Heal the world, bo chce mi się ryczeć:(

Gość CAPSIK
o matko, tego to nie widziałam:(

Gość Pablo Montoya
co to za dziewczyna? Isak????

Gość Magdalena30***
wow:)

Gość Magdalena30***
ale widac,ze nie mial ochoty jej trzymac

miał trylko ta dziewczyna przeginała...nie chciałą go puścicć ja ja słucham włąsnie tego kawasłka to rycze a the heal the world to dpiero:(

Gość gsdiie
widac ze z playbacku lecial bo nawet nie zadrgnal glosem, a przeciez ona mu sie rzucila nachalnie. Taka szmate bym za fraki

mi sie tez lezka zakrecila w oku... kurde pamietam jak mialam 5 lat to w nim zakochana bylam i jak tylko pokazywany byl to telewizor lecialam calowac :)

dlatego ręką zakrywał twarz ;) pewnie się wkurzył, bo mu laska wbiega i przeszkadza. poza tym nie sądzę, żeby lubił żeby ktoś się w niego wtulał i przyciskał go mocno :P ps. i tak go kocham ❤️

Gość bez kituuyuuuuu
to bylo w scenariuszu :D a Wy przezywacie jak zaba okres :P co laska miala zrobic,,,wiadome bylo ze nie bedzie stala i sie gapila na niego :O szkoda tylko ze tak nie ladnie wygladalo to oddzieranie jej od M. :O

tzn moim zdaniem nie leciało z playbecku..widział ze ona leci,wiec akurat go to nie zaskoczyło,jakby go od tyłu zaleciała to wtedy głos by mógł zadrżec bo by go zaskoczyła atak,złapał ja i kontynuował speiwanie

rrrrryczzzze:(:(L( powsrzynmywałam sie długi czas a teraz leci ze mnie jak z kranu:( on powinien zyc:( powinien!!!!!!!

Gość Pablo Montoya
no pewnie, że to playback

Gość C APSIK
tak:( nie ryczałam jeszcze, tłumiłam w sobie, ale teraz nie wytrzymałam:( przecież był taki młody:(

NIE WIEM CZY COKOLWIEK POMZOE JAK JEGO JUZ NIE MA:( NIE MA:( BYŁ LEGENDA I CZŁOWIEKIEM KTÓRY POMIMO POSTEPUJĄCEJ CHOROBY ZASZEDŁ TAK DELAKEO,lUDZIE Z NIEGO ROBILI DZIWAKA,A ON BYŁ POPROSTU CHORY:(:(:( I PRZEZ TA CHOROBE PRZEZ BÓL ZMARŁ:(

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=3Wlgpoci2yc&feature=related a to dla wszystkich dupków którzy oczerniaja Michaela, dał 300 milionów dolarów na cele charytatywne, dzieki niemu mamy "We are the world" i on ratował dzieci w afryce. Był wielki pod kazdym wzgledem

WIEM ZE BYŁ WIELKI poLA MI TEGO MÓWIĆ NIE MUSISZ..LUDZIE MYŚLĄ,ZE ON SIE WYBIELIŁ ,ZE PRZESZEDŁ TYLE OPERACJI PONIEWAZ NIE CHCIAŁ BYC CZARNYM GÓWNO PRAWDA.oN MIAŁ "BIELACTWO" i dlatego musiał sie z ooperować.Nawet w jednymz wywyiadów powiedział,ze nie chce byc białym,tylko choroba go do tego zmusiła,w przeciwnym razie,jakby sie tej operacji nie poddał,to jego skóra wyglądała by jak ciało od krowy,całe w łaty...taka jest prawda!

Gość mirand79
COWY ROBICIE ?!! KOGO WY OPLAKUJECIE?!! TO JEST NIENORMALNE NAWET NIE WIECIE CZYM JEST BOL PO SMIERCI BLISKIEJ OSOBY.... A NIE FACETA KTORY PO SMIERCI ZWIEKSZA OBROTY ,ZARABIA NA DLUGI PO WLASNEJ SMIERCI WCIAZ SIE SZPRYCHOWAL,PONAD 1000 OPERACJI GDZIE SA DZIECI KTORE LOS OSZPECIL I NIE MOGA ZEBRAC PIENIEDZY ALBO WALCZA Z CHOROBA SMIERTELNA I PRZEGRYWAJA BO RZAD ZA DUZO JUZ WYDAL.....!!!!!! TO JEST TRAGEDIA

Gość J_Lo
na pewno wyrezyserowane, bo nikt by jej na scene nie wpuscił, słychac ze nie playback, och ja tez bym go nie pusciła!! wzruszjace :)