Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_co_robic

mam siebie dosc

Polecane posty

Gość nie_wiem_co_robic

mam 23 lata i totalny brak szacunku dla siebie nic mi sie nie udaje:( nie potrafie schudnac upragnionych od lat 7 kg po prostu nie umiem zawsze daje za wygrana po kilku dniach odchudzania i opycham sie jak swinia poza tym zaden facet mnie niecche najzwyczajniej w swiecie :/ jestem chorobliwie ambitna a nie umiem sie tak uczyc na studiach zeby zdobywac dobre oceny brak mi prawdziwych przyjacioł, moje poczucie humoru jest mało zrozumiałe dla wiekszosci ludzi obiecuje sobie rozne rzeczy a ich nie dotrzymuje:( nie cierpię siebie

Gość ja jebe co za tloki
przestan wpierdalac slodycze i nie jedz po 18 :classic_cool:

ehm.. w sumie to jestem podobna.. mam ogromne ambicje i jestem bardzo leniwa.. poki co sobie radze bardzo dobrze ale to tylko kwestia czasu az sie stocze... co do chudniecia mialam podobny problem ale zaczelam tanczyc i biegac - kocham to no i trace kalorie :) no i nie jedz slodyczy!!! ja w tydzien stracilam 2 kilo. :) no i czuje sie swietniw bo wreszcie mam kontrole nad zyciem.

Gość nie_wiem_co_robic
nie jedz slodyczy:/ łatwo powiedziec ja jestem uzalezniona od slodyczy;/ jak palacz od papierosów kiedy nie ma ich w domu moge wytrzymac ale moja mama ciagle dokupuje nowe porcje czekoladek ciasteczek itp a ja jestesm zbyt łakoma:(

Gość ja jebe co za tloki
no to przestan pierdolic ze nie mozesz schudnac, samo sie nie schudnie :/

Gość nie_wiem_co_robic
;(

Gość nie_wiem_co_robic
up pomóżcie;(