Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robćććć

pogadać na gg z dziewczyna z którą zdradził mnie chłopak?

Polecane posty

Gość co robćććć

Jak myślicie? Ciekawa jestem co mi powie..

A ona chce z Tobą gadać? Bo jak nie to sama do niej nie pisz. Wygłupisz si9ę

Gość chcesz sie bić to dawaj
dawaj, dawaj:classic_cool:

nie radzilabym - po co? co chcesz jej powiedziec niby, o co pytac? nie warto raczej w tym grzebac :o

Gość atam pierdoly
a po co chcesz sie tak poniżac?

Gość co robćććć
gadalam z moim facetem, znam jego wersje, teraz chcialabym poznac jej. I nie uwazam tego za ponizenie, nie mam zamiaru jej wyzywac, tylko po prostu zapytac na spokojnie dlaczego. Nie wiem czy bedzie chciala ze mna rozmawiac, nie znamy sie, mam jej numer gg z NK

Daj spokój. Jeszcze Cię wyśmieje. Nie obraź się ale jak to zrobisz to Wyjdziesz na jakąś desperatkę . Pokażesz że niby tak cierpisz po rozstaniu, że tak Ci na byłym zależy.

Gość co robćććć
Nie obrazam sie, po prostu sie waham i dlatego pytam :) Czy naprawde wszyscy uwazaja ze to takie straszne ponizenie?

Gość 089
a o czym Ty chcesz z nią gadać? zapytać się czy było jej dobrze? ehhh dziewczyno... to on jest ten "zły" a nie ona... ona była wolna, mogła robić co chciała... a on był z tobą i to on Cię zdradzil, a nie ona...

Gość co robćććć
jestesmy ze soba, pewnie zaraz sie na mnie wszyscy rzuca ze co ja wyprawiam, ale nie o tym ten temat

Gość Szachownica907085
Kategorycznie do niej nie pisz. Wyjdziesz na desperatkę.

Gość nie pisz
a jak napiszesz to nie wyzywaj, klasa ma byc ;]

Gość co robćććć
myslicie ze jemu sie nie dostalo? dostalo sie i to mocno, zreszta to jeszcze nie koniec. Ale co to za panna ktora sie bierze za zajetego faceta? chce z nia pogadac i chce zeby to jej bylo glupio, bo to ona ma sie czego wstydzic, nie ja

ja bym ja zapierdoliła! na pewno by wpierdol dostała,a zdrady bym nie wybaczyła!! tego dupka razem z nia bym zabila!!

mysle, ze ten pomysl nie ma sensu, ale zrobisz jak uznasz za stosowne; pomijajac fakt, ze ona za pewne wie, ze przeciez zle zrobila, to nie wiadomo czy w ogole bedzie miala chec na taka rozmowe z Toba....

Gość 089
"chce z nia pogadac i chce zeby to jej bylo glupio, bo to ona ma sie czego wstydzic, nie ja" jak juz podjelas decyzje to na ujj nas pytasz o rade?

Moim zdaniem powinna poznac wersje frugiej strony. Sa razem, ona mu wybaczyła ( wybaczyłaś?) wiec gdzie tu desperacja. Gorzej jak by juz ze soba nie byli to wtedy tak ... pewnie byłaby to desperacja. Niektore sprawy trzeba wyjasnic do konca i zamknąć raz na zawsze.

Gość co robćććć
wiewiórka dzięki :) nie podjęłam decyzji ostatecznie, chciałabym ale nie wiem czy to ma jakiś sens

Gość 089
nie zgadzam się z tym, ze powinna poznac jej zdanie. Zdradził ją z nią, więc oczywiste że ona im dobrze nie życzy. Specjalnie może nazmyslac i naklamac. Jest z nim to mu wybaczyla widocznie. Szybka decyzja- albo zapominasz i z nim jestes albo dalej sie tym podniecasz i dalej cierpisz a co za tym idzie predzej czy pozniej sie rozstaniecie .

Gość co robćććć
dobra, nie zrobie tego. Moze faktycznie tak bedzie lepiej i szybciej pojde do przodu. Dzieki za wypowiedzi, pozdrawiam :)

W sumie tez racja. Jesli panna jest zle nastawiona do was moze jeszcze bardziej wam namieszac :) Mam nadzieje ze facet bardzo bardzo bardzo żałuje ;)