Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dobra duszyczkaaaa

odbila mi faceta...

Polecane posty

Go艣膰 dobra duszyczkaaaa

czuje sie okropnie :( 馃槶.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a on si臋 tak da艂? c贸偶... c' est la vie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobra duszyczkaaaa
mal to niepozorne kurwa amc co on w niej widzi??? 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chcesz sie bi膰 to dawaj
? ale jak to odbi艂a? przeciez to nie stalo sie tak po prostu. Nie dostrzeg艂as jakis sygna艂贸w?he?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobra duszyczkaaaa
jakich sygnalow poznal ja u kumpla i po 2 tygodniach juz zakonczyl zwiazek ze mna kurwa mala zdzira !!!! nienawidze tej szmaty馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 089
no coz, no coz, no... widocznie ona ma cos czego Ty nie masz... nie pisze tego z艂o艣liwie. Ale poboli i przestanie... nie napisze ze zachowal si臋 jak dupek, bo kazdy by zrobil na jego miejscu tak samo, Ty pewnie tez. Jakbys byla z kims i spotkala kogos, kogo pokochasz i jest dla Ciebie "lepszy" to by艣 go nie rzuci艂a ? to nie wina jej, tylko jego. To on dokona艂 wyboru, ani ona ani Ty nie mia艂y艣cie na to wp艂ywu. Radzi艂abym jej nie zabija膰 jednak :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 089
ktora Chyba o tej porze masz kiepski dowcip.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 racja.................
bo te male o wszystkie suki dawno to zauwazylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczurka
w mi艂o艣ci nie ma przyjaci贸艂ek - pami臋taj o tym na przysz艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 089
ktora mam wypowiedzi 83792183012 razy lepsze od Twoich dennych tekstow sadystycznych;)

Udost臋pnij ten post

twoje sa dente w kazdym poscie piszesz to samo buahahaha lepiej zejdz z tego forum i podo艂uj kogos innego!

Udost臋pnij ten post

Wygadaj sie autorko opowiedz cala swoja historie wspolczuje Ci mysle, ze jak wszystko napiszesz bedzie Ci lepiej troszeke na duszyczce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 089
ktora a Ty ku*wa niby co robisz? do kazdej laski piszesz zabij go albo zabij ja, ode mnie dostalaby wpier... haha;) zenada... juz Ci pisalam ze jestes tepa? ahhh jestes taka tepa , ze juz zapomnialas, ze Ci napisalam? to napisze jeszcze raz- moze teraz zapamietasz- JESTES TEPA:) i nie musze podawac sie za kogos innego, nie wstydze sie tego kim jestem i swoich pogl膮d贸w. A skoro Ty mi takie wyje*ane rady dajesz , widocznie sama musialas z nich korzystac... zdaje sie ze Twoj dzisiejszy post by艂 napisany z 2 roznych nickow hehe... nie mam zamiaru isc w slady za Twoja glupot膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobra duszyczkaaaa
co mam pisac caly czas rycze 馃槶 nienawidze tej dziwki malej parszywej suki!! ja nigdy zadnej nikomu nie odbilam faceta mimo iz wczesniej bylam zakochana w kims kto byl w zwiazku nigdy sie nie krecilam kolo takiego faceta nie narzucalam sie a tu taka mala szmata ma to w dupie! i wiecie co takie dziewczyny jak ona maja szczescie bo maja to zcego chca a takie jak ja zostaja sama i ta kurewska zasada nie czyn drugiemu co tobie nie mile ma sie kurwa nijak do rzeczywistosci 馃槶 przepraszam za brzydkie slowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 089
ktora sama daj dupy, ja nie z tych co Ty ;P do autorki wiem ze jestes wsciekla, rozzalona, masz prawo, ale zastanow sie czy przez taka jak ona warto tyle ryczec ? w sumie to bardziej przez niego. Bo to jego wina, on podjal taka decyzje, to z nim chodzi艂a艣 a nie z ni膮. Pewnie go kochasz nadal i dlatego jego winy nie widzisz ;/

Udost臋pnij ten post