Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloooooo8

co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość eloooooo8

Powiedzcie czy nie macie nic przeciwko kioedy wasz partner spedza wieczory ze znajomymi. Chodzi mi o to ze moj wlasnie jest gdzies pijany w jakims barze .. Niby zaproponowal ze moge sie dolaczyc ale on po % zachowuje sie tak wqrzajaca ;/. tak sie wtedy glupio smieje i w ogole . Masakra. W kazdym razie, mysliscie ze powinnam byc teraz z nim i znajac mnie krytykowac co robi etc.. Czy lepiej siedziec w domu i sie wqrzac gdzie jest, z kim i co robi ? I czy to w porzadku wobec mnie z jego strony takie zachowanie ? Bo powoli zaczynam miec dosc.

zalezy jak czesto wychodzi...ale mi by nie przeszkadzalo.ja tam wole zeby sam szedl,mi jego znajomi srednio pasuja

ja tez tak miałam,wolalam przy tym nie byc jak pije,ale nie zawsze...

Gość eloooooo8
kiedy widze jego % nie mam sil i tak mnie wkur*** noo jak kretyn sie zachowuje. Niby nie pije czesto ale kiedy juz ma okazje nigdy nie odmowi ;/.

Gość szczurka
heh.. koledzy...czasem facetom trudno sie przyzwyczaić że jezeli są w związku to o dzieczwynę trzeba dbać a koledzy powinni zajmować drugie miejsce.. jezeli czesto "ucieka" do baru ..to moze ucieka od ciebie. Miedzy wami jest naprawdę ok? mój były tak uciekał.. okazało sie ze zle czuł się w związku..to trochę skomplikowana sytuacja była ale potem zostawił mnie gdy go najbardzie potrzebowałam..wybrał kumpli.. więc go rzuciłam..potem doznał olśnienia i błagał o powrót.ale sory.. nic z tego. uważaj tez aby nie miał skłonności do kieliszka za często

Gość eloooooo8
nie nie ucieka czesto do baru. Mysle ze nie ucieka ode mnie. Sama nie wiem czy on rzeczywiscie zbyt duzo % czy ja wyolbrzymiam . Jak poznac ta granice?

Gość nikt by nie przypuszczał
olac go cep i tyle ja bym wolał z laskom w domy siedziec (tyle fajnych zeczy mozna robic) niz upijaz sie z kumplami

Gość eloooooo8
nnie chce zeby zle to zabrzmialo. Ale wielu innych chlopakow chcialoby ze mna byc i czasem mam wrazenie ze oni bardziej by to doceniali .. :(