Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

worek mosznowy

właśnie zostawiłem kobietę /

Polecane posty

zostawiłem kobietę po miesięcznym -niby związku i kurwa żałuje. A w zasadzie żałuje tego, że nie będziemy mieli kontaktu, bo się mega - wkurwiła, polubiłem ją. Tak na przyszłość, da się jakoś skończyć taka "znajomość" bardziej bezboleśnie dla obojga??? fak

Gość zależy w sumie
lepiej zapomnieć i tyle

Gość szukaj nowej
j.w.

Przeciez wyraznie tam napisałem ze ałuje tego , ze nie bedziemy mieli kontaktu bo ja polubiłem, ale na zwiazek sie nie nadaje. czytac ze zrozumieniem prosze

i co? przykro,że trzeba będzie zamienić ciało kobiece na własną rękę?

ja pierdole , ZOA, ty jaka tepa jestes czy co?? czy ty nigdy nie polubiłas faceta z którym Ci nie wyszło? chyba ze jestes facetem wiec ponawiam pytanie: czy ty nigdy nie polubiłes kobiety z ktora ci nie wyszło??

lubiłam wszystkich facetów z którymi mi nie wyszło, ale zawsze rozstawałam się bezboleśnie. To właściwie nie były jakies "zerwania"po prostu kończyło się i tyle:)

worek tylko jak sie przekroczylo pewna granice to trudno pozniej zostac tylko przyjaciolmi:( a szkoda bo czesto sie okazuje,ze zwiazku z tego nie bedzie a moglaby byc fajna przyjazn:)

no własnie bezbolesnie moze dla Ciebie, nie masz pewnosci czy to było bezbolesne dla nich. Ja tylko załuje ze moj kontakt z nia sie pewnie urwie.

i lepiej nie dochodzić w tym do wprawy, to by świadczyło o znieczulicy a że ja jestem zła to ja wiem:O

Gość ale do dupy
to ją przeproś?

Gość dupcia
a ja zostawiłam faceta po 2 latach bycia ze sobą Z czym ty tu koleś wyjeżdżasz??? miesiac????? no kurwa mać

dupcia , wczesniej zostawiłem kogos poi 6 latach, miałem sporo innych problemów, zapewnie duzo wiecej od Ciebie, wiec daruj sobie. A tu pytam , bo byc moze ktos ma jakies doswiadczenie, moze komus udało sie w takiej sytuacji doprowadzic do przyjazni?

Gość do dupy
no nie wiem... mówiłeś, że się wkurwiła..., więc dlatego to zaproponowałam ale swoją drogą, jeśli z nią sypiałeś, a nie kochałeś jej, no to chyba masz za co ją przeprosić...? a co jej powiedziałeś?

Gość rozpacz_nicii
worku mosznowy - no to masz, jak zaczales znajomosc od lozka... ech, ludzie maja problemy... widac, ze umiecie budowac... zebym ja mial tylko taki problem:(

ludzie a czy wy nigdy nie spaliscie z kims dla samego seksu??? przeciez jej nie wziełem na siłe, ona tez tego chciała, wiec mam ja prtzeprosic za to ze sie bzykalismy raptem 2 razy? prosze was, nie oceniajcie mnie przez prayzmat seksu, chciałbym z byc blisko niej , ale nie za blisko, jestesmy dorosli, a jak ktos jest dorosły musi ponosic konsekwencje swoich czynów. mam 30 lat i poszukuje osoby na całe zycie, a nie na chwile, jak mi cos nie pasuje to po co to kontynuowac??? sami powiedzcie

Gość hydeparking
nie, ja musze np. kochac...

Gość do dupy
seksu nie da się oddzielić w 100% od emocji chyba, że śpisz z dziwką jesteś dorosły, powinienes wiedziec wiec ponoś konsekwencje dorosły człowieku, one są obustronne

Gość do dupy
to jej o tym powiedz