Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idkaaa

głupia miłosc, powazne skutki - Michael Jackson..

Polecane posty

Gość idkaaa

powiecie pewnie ze jestem głupia, ale pisze bo moze ktos pomoze i zrozumie...mam problem od smierci Michaela J. nie moge sobie poradzic z zyciem.. dostałam kilkakrotnie ataków i braku oddychania, obecnie biore jakies leki uspokajająco depresyjne,i tyle, nic nie nie interesuje..wszystko rzuciłam,caly czas patrze czy nie "ożył" i nie wierze ze go nie ma...w kinie nic mnie nie bawiło, cały czas mam walenie serca i chce płakac.. facet (moj)ktorego kochalam i wiele osob kocha i go pragnie teraz juz sie dla mnie nie liczy... bo nie ma Michaela i mam dosc zycia... przed smiercia MJ nie przygladałam sie mu, teraz jak zaczelam ogladac filmiki, zdjecia to wszystko BUM! myslalam moze ze lepszego od mojego mezczyzny nie ma... zakochałam sie w kims nie realnym kto nie żyje... wiem pewnie nie ja jedna.... mam dosc

Gość mam na imię pikuś
zdecydowanie psycholog

Gość sdsdfsd
spokojnie... przejdzie Ci za kilka dni zobaczysz... to niedorzeczne, ale niektórzy faktycznie bywają wstrząśnięci śmiercią kogoś kogo nie znają

Gość dkddk
znowu budziłam sie w nocy i miałam bieg mysli... czuje pustke wiem ze jakby zyl to i tak nic by miedzy nami nie bylo, wszystko byloby po staremu, a czemu wtedy cierpie.... byłam u psychologa, ale to nic nie daje. Tłumaczył mi, ale psycholog tez byl bezsilny, po rozmowie bylo mi lepiej, a jak wyszlam to zaraz znowua nie moge sie pogodzic.. gdybym po jego smierci przeczytala w gazecie jak kazdy byloby pewnie ok...to ja sie zakochalam i zaczelam wszystko szukac....i jeszcze gorzej............................

Gość bebebebebebe
o korwa,toz to jaka psychoza,tu to juz tylko dobry psychiatra moze pomoc

Gość LaleczkaKoteczka
:D

Gość Cukier Kostka
a nie zostaas skopana przez zwyrodnialcow, bo ja tak

Gość dkddk
dla was to zabawne.... ok po co ja tu napisalam

hey hey to nie jest zabawne naprawde, zrob cos z tym ... to byloby okej jesli nie komplikowaloby ci to zycia.. a wydaje mi sie ze jest odwrotnie

Gość dkddk
nie wiem co mam robic.. wszedzie gdzie nie pojde mysle o nim..albo zle sie czuje.... dla kazdego jest to normalne umarł, szkoda a dla mnie nie wiem...nie moge sobie poradzic... dlatego napisałam tu bo mam problem psycholog tez 100 za godzine i jeszcze dojechac trzeba a gada mi to co inni.. zabardzo sie zaanagazowałam..nigdy nie słuchałam jego muzyki, nie interesowałam sie nim do teraz

Gość Mnie też zabolało
Ja się wychowałam na Jego muzyce .. I Jego śmierć zabolała mnie w dokładnie taki sam sposób, jakbym straciła kogoś z rodziny . Przez ostatnie kilka dni nie słucham nic innego , niż Jego muzyka . Nie oglądam nic innego , oprócz Jego koncertów . Nie dociera do mnie , że zmarł.

poczekaj troszke az szok opadnie.. ale jak nie to lepiej idz do kogos z tym. serio ci mowie!

mam podobnie. normalnie uwielbiałam michaela za życia. ale teraz caaały czas oglądam filmiki, wywiady, zdjęcie. chłonę go i czuję, że wariuję ! kosmos :o

wszystkich rozwala :classic_cool: może odłączyć neta na jakiś czas? nie mogę się uwolnić od mj. czuję się opętana. taaak mi go szkoooda 😭

Gość dkddk
dzieki depeche.... nie raz mi przechodzi on byl taki seksowny.. ten głos, mimika eh..

Gość stała bywalczyni w orange
hahahah ale z ciebie zakompleksione gówno, skoro sie zachwycasz piećdziesięcioletnim zbabiałym zboczeńcem uhahah :D

Gość wiaderrko
Nie histeryzuj, po prostu dałas sie porwać tlumowi. To samo było z papiezem. No, może nie całkiem to samo, ale podobnie. Powiedz tak szczerze - kiedy ostatnio, przed jego śmiercia, słuchalas jakiejs jego płyty albo kasety? Za tydzień to już w ogole nie bedziesz pamietała o tej calej historii, nie martw się. Nie ma co latac do psychologa, samo sie ulezy

Gość anti NWO
Jackson miał potarczki z żydami oraz nie lubili go ludzie wprowadzający New World Order na świecie bo był otwarcie przeciwko !!! Dlatego go zniszczyli medialnie posądzając o pedofilie powtarzane 1000 razy w telewizji kłamstwo staje sie prawdą. Na końcu sąd go oczyścił ze wszystkich zarzutów ale kto o tym wie ?! Jako petencjalny pedofil był niewiarygodny i stanowił zagrożenie dla społeczeństwa kto by mu uwierzył jakby coś publicznie powiedział ?

Gość pozdrawiam Was fanki Michaela
słuchałam jego muzyki,podobała mi się,ale nie był to mój ulubiony wykonawca ale rozumiem Was te videa z wbiegającymi na scenę dziewczynami są niesamowite miłość potrafi być absurdalna pamiętam,jako mała dziewczynka zakochałam się w aktorze ..ze zdjęcia zamieszczonego w kolorówce....co za absurd,a jednak....nawet płakałam z tego powodu...to zauroczenie trwało krótko,ale uzmysłowiło mi jak dziwnie i nielogiczne mogą być powody wywoływujące uczucia pozdrawiam Was serdecznie:)

Gość weź się w garść
rozumiem że jesteś w szoku ale myślisz niejasno też dałam sobie wmówić że był biedny, samotny, wykorzystywany itp ale im dłużej przyglądam sie temu wszystkiemu dochodzę do wniosku że 3/4 tego medialnego szumu na jego temat to była jego zasługa gdy powstawały plotki na jego temat, Michael nie dementował ich, do pewnego momentu podobało mu się że wzbudza zainteresowanie i niezdrowe sensacje...tak było z ukrywaniem choroby: bielactwa, wolał by rosły wokół tego mity potem były jakieś dziwne namioty tlenowe, operacje i inne dziwactwa, zaczynam sądzić że to były czyste chwyty marketingowe by był postrzegany jako inny a potem sam wpadł w sidła tej pogoni za sławą i ludzie oczekiwali by był INNY i on musiał spełniać te oczekiwania zamknąl sobie możliwość powrotu do normalnośći i normalnego życia nie wiem jak było w tej jego rodzinie, ale myślę że dużą rolę grały pieniądze, teraz bardziej się liczy kto co dostanie i ile zarobi na nim niż fakt że umarł zabolało mnie gdy rodzina jak hieny buszowała po domu Micheala, czego tam szukali ? wyjaśnienia czemu umarł czy testamentu co chcieli znaleźć lub ukryć przed policją ? nie wiem czy kiedykolwiek dowiemy się jaki naprawdę byj Michael i jakie było jego życie jedno jest pewne umarł wycieńczony albo przez narkotyki albo przez anoreksję, miał problemy psychiczne i one nasilały się już od lat 80tych czyli jego droga na dno rozpoczeła sie gdy osiągnął największy sukces: wtedy zaczeły się dziwactwa, obsesje i operacje plastyczne

Gość dkddk
eh pogrzeb tak daleko ....

Gość dsgrrgr
eh teraz to juz na nic nie mam ochoty..bo co mam sie zabic

Gość dscdcscdscds
daj spokój dziewczyno, uległaś temu szaleństwu parę dni i ci przejdzie, take it easy!!