Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LocusT

Wino muzyka ja i ty..

Polecane posty

To moze sok malinowy:D taki mam nastroj rozmarzony dzisiaj..przyda sie ktos taki jak ty..

sok mailonowy, nie ma sprawy.. slyszalam ze sie juz zegnasz? wyslalam i pozdrowienia na moim topiku :)

Czytalem..dziekuje z calego serca:*...pozegnam sie ale jeszcze towarzystwa potrzebuje:D

Tak sobie wlaczylem muzyke nastrojowa..i w taka zadume wpadlem..czy ja dobrze robie tak uciekajac przed problemami..jak ja zyje..jaki mam cel..smutne wnioski..

Gość ghytjtyg
a pamiętasz jeszcze panią od delikatnych pocałunków i dreszczy przeszywających ciało :D ?

Juz sie wszystko zmienia... Zamiast problemy rozwiazywac uciekam im w morze..stracilem cel w zyci a to tak jakby umarl.. Czyzby pani od pocalunkow sie stesknila?

masz jakas alternatywe , inna prace np? moze ty po prostu jestes samotny i potrzebujesz troche milosci, tak mi sie cos zdaje.. :) od razu by bylo inaczej, lepiej, razniej. jakis cel w zyciu bys mial... :)

Taka dorywcza bardziej..nic stalego...O i Jola nawet sie zjawila:D

hmm.... to moze najwyzszy czas czynic tak abys byl szczesliwy? moja mama ciagle mi wypomina ze gdyby nie ja to jej zycie yloby lepsze i piekniejsze. ta frustracja zostaje na zawsze i to odbija sie na wszystkich, a najbardziej na tobie i na najblizszych. zmien to poki mozesz :)

Powinnas Depeche jakas psychologie albo filozofie studiowac:D...masz racje..staram sie ale zawsze mam jakies watpliwosci.... Cos cie jolu ten twoj kucyk slabo meczy..gdyby sie staral to bylabys na tyle zmeczona ze zasnelabys odrazu:D

a tak całkiem powaznie LocusT życie jest piękne.. co prawda nie zawsze układa się w taki sposób jakbysmy sobie tego życzyli, ale zawsze trzeba wierzyć, że będzie lepiej :) Ja tam wierzę, że kiedyś znowu zaświeci dla mnie słoneczko :)

wiem... eh , ja sie juz zmywam :) wszystkiego najlepszego zycze wszystkim. :) slodkich snow.