Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka HHH

Dom200 m2 StanSurowyZamkniety + działka 850 m2 za 140 tys 40kmOdPoznaniaWarto ?

Polecane posty

Gość Olka HHH

Czy warto taki dom kupić ?

Gość Rimini
głupie pytanie...

Gość daj tel. do właściciela
!

Gość nowydomek
pewnie że warto!!! w mieście mozna co najwyzej 20 metrów kupić,a mieszkania ok 70 metrów to po 500 tys se wołają a tu jeszcze działka i ogród ja bym się nie zastanawiałamnie budowa domu 195 metrów z gotowym wykonczeniem wyszła ok.300 tys

Gość Olka HHH
Rimini -----Skoro głupie to nie musisz czytać ! Zapytałam widocznie dlatego ze chcialam znac innych zdanie ! W miejscowości jest szkola sklepy przedszkole kościół cmentarz przystanek PKS do najbliższego dużego dośc miasta jest 5 min ! Trzeba zrobić tam centralne kanalize okna i wykończyć ! Działak ładna z przodu dom a z tyłu wolna przestrzeń !

Jeśli nie przeszkadzałoby Ci życie w małej miejscowości to jak nabardziej warto. 140000 to bardzo malo.

Gość Olka HHH
Ja mieszkam w małej miejscowości i chwale sobie spokojna okolice blisko las zielen a do miasta blisko tylko tyle ze ja pracuje w Poznaniu i teraz tez dojeżdzam 45 km do Poznania wiec byloby prawie tak samo ! Pytam Was na forum bo potrzebuje opini innych osób !

.....oooO............... ....(....)......Oooo.... .......(......(....)...... ......_ )......)../...... ...............(_ /........ ...BYŁAM................ .......... TUTAJ ....... MAGNOLCIA :classic_cool:

To raczej nie zmienilabys warunków :) Więc nie ma sie czego bac... Ja bym domu nie kupila bo lubię duże miasto ale są różni ludzie, różne gusta...