Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianeeek

po czym poznac ze facet zdradza??

Polecane posty

Gość rumianeeek

help :(

Gość rumianeeek
up

Gość rumianeeek
no wlasnie u nas to jest tak ze raz jest super, prezenciki, wszystko co chce, a za pare dni8 jestem glupia bo np niemam ochoty na seks itd nie wiem co sie z nim dzieje podejrzewam ze kogos ma

Gość 112jjfjfjf
a może daje ci te prezenciki bo chce cie przekupić lub coś myśli że jak ci coś kupi to pozniej powinnaś mu się zrewanżować np seksem bo on taki dobry a jak mu odmawiasz to może myśleć ze tyle ci daje prezentów taki dobry a ty nic a mu się należy

Gość rumianeeek
hmmm moze i masz racje ;/ wolalabym zeby o to chodziło ;/ jestesmy razem ponad 5 lat, nie wiem co myslec raz jest taki raz taki

Gość 112jjfjfjf
tak myślę sama tak mam że skacze koło faceta i jestem miluśka coś mu kupię od czasu do czasu a jak usłyszę że mu sie nie chce mi kanapki zrobić (z seksem czasami to samo) to stroje fochy że ja taka miła a on cham zmień to u siebie i też czasami mu coś kup czy zaskocz,

Wydaje mi sie ze jestes mu juz obojetna.Moze niema tego czegos co bylo na poczatku.5 lat to sporo.Powinnas rozpalic jego uczucia na nowo.Dodac do zwiazku troche pikanterii.....

Gość wierny_bez_zaufania
Amaleta - i te szablony własnie wam we łbach siedza...:(

Gość rumianeeek
tylko jak mam toz robic? macie jakies sposoby??

Jesli ktos jest inteligentny, to za chińskiego boga nigdy nie dojdziesz ze kogos ma

Gość jak po staniu fiuta mam to spr

tools - teraz pytanie brzmi - czemu to zawsze kobiecie się mówi, że skoro związek już wygasa, to ona powinna dodać nieco pikanterii? Ona ma zaczac stawać na głowie, kupić sexowną bieliznę (jesli wczesniej tego nie robila), a najlepiej przebrac się za Kobietę Kota, kupić jadalne majtki, rurkę i zatanczyć do Black Velvet. A facet, król niech ogląda, a nuż mu znowu stanie. Paranoja. Może to facet też powinien sie postarać jak coś jest nie tak? Może to ON powinien dodać nieco pikanterii, hm? No, ale skoro zawsze mówi się, że on ONA JEMU zobojętniała, a nie odwrotnie,t o co się dziwić. Faceci biedacy tak szybko się nudzą:) A co do zdrady - podejrzewam, ze nie dowiesz się dopóki nie złapiesz za rękę. A to, czy będziesz chciała złapać za rękę i będziesz się starała aby dowiedzieć się prawdy, czy może olejesz sprawę - zależy od Ciebie:)

"Może to facet też powinien sie postarać jak coś jest nie tak?" stara się ten, komu bardziej zależy...

W sumie niestety racja. Napisałam tylko o tym, że to z reguły kobietom zwraca się szczególną uwagę na to, aby to one się bardziej starały, jak coś jest nie tak, bo to one są odpowiedzialne za pilnowanie faceta (jak małe dziecko). Nie zgadzam się z tym. Jak ma zdradzić, to i tak zdradzi:)

Gość mozesz poznac po
-że kontaktuje się rzadziej -nie ma czasu -moze miec 2 komorke -jak pytasz czy cie kocha odpowiada :nie wiem -jak pytasz dlaczego sie tak zachowuje -odpowiedz nie wiem -zaklada profile na portalach randkowych -jest zazdrosny i obwinia ciebie o jakies dziwne zachowania ,rzekomo ze ty go zdradzasz -seks nie jest wyznacznikiem bo znam takiech co potrafia go uprawiac na raz z dwiema -obojetnosc z jego strony

"Napisałam tylko o tym, że to z reguły kobietom zwraca się szczególną uwagę na to, aby to one się bardziej starały, jak coś jest nie tak, bo to one są odpowiedzialne za pilnowanie faceta (jak małe dziecko)" piszesz z pkt widzenia kobiety... a ja Ci powiem, ze jest masa starajacych sie facetów, tylko żebaby mają ich starania gdzies, bo np. mają już innego typa na oku...

No musze przyznać Ci sporo racji...kobiety też często nie są fair, jakkolwiek ja napisałam o tych \"złotych radach\", które zawsze jednak tyczą się kobiet, pt. \"od ciebie zależy czy cię nie zdradzi\", \"staraj się, rób wszystko, aby nie dać go sobie odbić\", najlepiej w ogóle poświęc swoje życie na uszczęśliwianie faceta. Ale faktem jest, że oczywiście w rzeczywistości jest porownywalna liczba mężczyzn naprawdę się starających, do liczby kobiet. Ale jak coś się psuje, to zazwyczaj wina kobiety i kobiecie się RADZI:)

Gość gaba ryty
po rozmazanej szmince na czole, wymietej koszuli, sciagnietym krawacie, jednej skarpetce damskiej i kiedy nie dzwoni a wraca do doamu wieczorem bardzo zadowoony i usmiechniety mowi "trzesc kochanie"

Gość koreczek od szampana
Po tym ze nagle ma drugi telefon z drugim numerem. Ze wyłącza komórke na która ty przewaznie dzwonisz. Ze jedzie do babci, cioci bo jest ciezko chora i musi z nia posiedziec, Ze ten siniak na szyjni to przez to ze sie pobiłm z ojcem, ze czujesz ŻE COŚ NIE GRA!

Gość no koreczek racja
moj tez mial 1000 waznych powodów ,zwłaszcza ilośc rodziny sie nagle cudownie rozmnozyła ,usmiałam sie teraz :)jak mi sie przypomniało

Gość jola 84
no nie moge :D ale jazda, laski zawsze sa tak latwo robione przez swoich chlaopakow co ich przeciez kochaja ;) - drugi telefon - malinki na szyi - siedzenie z babci itd. po prostu sikam ze smiechu, ale to jest prawdziwe

Gość 089
po prostu odsuwa się od Ciebie. Nagle problemem staje się telefon, pokazanie poczty itd... poza tym spedza wiecej czasu poza domem niz zwykle. Coraz gorzej się Wam układa , nie okazuje Ci zainteresowania..

Gość koreczek od szampana
No wiesz jak sie ma 15 lat to w wile rzeczy sie wierzy :D Cale szczecie bardzo krótko :D